Συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα που αφορούν στη σχέση γαστρονομίας και τουρισμού και πώς από αυτή την σχέση θα ωφεληθούν οι επιχειρήσεις και η τουριστική ανάπτυξη του νησιού.
Εισηγητές ήταν η κ. Μάγια Τσόκλη, διακεκριμένη δημοσιογράφος και συνιδιοκτήτρια της Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων στην Τήνο, που παράγει την μπύρα ΝΗΣΟΣ, o κ. Γιώργος Λούκας, βραβευμένος sommelier και ιδρυτής της εταιρείας «Genius in Gastronomy» και o κ. Γιώργος Καλώστος, συνεργάτης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική.
0 Comments :
Δημοσίευση σχολίου