νεα κρητη totalfitness news

Με μεγάλη προσέλευση εκπαιδευομένων ολοκληρώθηκαν τα προγράμματα κατάρτισης για την αμπελουργία και την ελαιοκομία στο χωρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου της Στενή, που διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τη συνεργασία του Δήμου Τήνου. 
Περίπου συνολικά 90 άτομα και τις δύο ημέρες, παρακολούθησαν τις εισηγήσεις του Δρα. Γιάννη Ασπρόμουγκου, γεωπόνου και προϊσταμένου στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Τήνου ο οποίος ανέπτυξε με λεπτομέρεια όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη φύτευση, λίπανση, άρδευση, κλαδέματα και φυτοπροστασία του αμπελιού και της ελιάς. 

Ο χώρος του Σχολείου της Στενής που ήδη έχει φιλοξενήσει αρκετά προγράμματα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα στεγάσει το νέο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Τήνου το οποίο αναμένεται να αρχίζει άμεσα και τις δικές του δραστηριότητες. 

Αναμφίβολα πρόκειται για μια ενέργεια που δίνει πνοή τόσο στο οίκημα όσο και στο χωριό της Στενής μεσούσης της χειμωνιάτικης περιόδου και ελπίζουμε να είναι πραγματικά χρήσιμη για όσους διαλέξουν να περάσουν πάλι...από τα θρανία.

 

ΠΗΓΗ: www.steni-tinos.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top