νεα κρητη totalfitness news



Ο Νίκος Συρμαλένιος μετά τη σημερινή ακύρωση του προγραμματισμένου δρομολογίου του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» προς τις Δυτικές Κυκλάδες, λόγω επίσχεσης εργασίας του πληρώματος που διεκδικεί τα δεδουλευμένα του, προέβη άμεσα σε διάβημα προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Βαρβιτσιώτη,
από τον οποίο ζήτησε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος.


Ο υπουργός δήλωσε ότι δεν υπάρχει εύκολη λύση βάσει τη νομοθεσίας και ότι έδωσε κίνητρα αυξημένης επιδότησης της γραμμής δυτικών Κυκλάδων, χωρίς όμως να υπάρξει ανταπόκριση από καμία εταιρεία.

Ο Νίκος Συρμαλένιος κατέστησε σαφές στον υπουργό ότι έχει την πρωταρχική πολιτική ευθύνη για εξεύρεση άμεσης λύσης και ότι δεν είναι δυνατόν οι δυτικές Κυκλάδες να παραμείνουν χωρίς δρομολόγια και αποκομμένες από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Προς την κατεύθυνση άμεσης επίλυσης τόσο της καταβολής των δεδουλευμένων στους ναυτικούς του «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», όσο και της γρήγορης αποκατάστασης της ακτοπλοϊκής διασύνδεσης των δυτικών Κυκλάδων με τον Πειραιά αλλά και μεταξύ τους, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει όλες εκείνες τις πολιτικές πρωτοβουλίες για να σταματήσει η απομόνωση αλλά και η ομηρεία των νησιωτών και των εργαζομένων.

       20/11/2013  

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top