νεα κρητη totalfitness news

Η Huffington Post «θάβει» την Αθήνα -Την συμπεριέλαβε στα 25 υπερεκτιμημένα μέρη
Πιθανότατα πρόκειται για άρθρο κάποιου που πέρασε πολύ άσχημα στις διακοπές του. Ή απλά επιθυμεί να πάει κόντρα στο... ρεύμα. Γεγονός είναι πάντως πως η Huffington Post βάλθηκε να αποδομήσει κάθε δημοφιλή
τουριστικό προορισμό και ανάμεσα σε εκείνους που «θάβει» είναι και η Αθήνα.

Σύμφωνα με τον συντάκτη του άρθρου, η ελληνική πρωτεύουσα είναι ένας από τους 25 υπερεκτιμημένους προορισμούς του πλανήτη. Πιο απλά, τα μέρη που είναι δημοφιλή για τους τουρίστες, αλλά όταν τα επισκέπτονται διαπιστώνουν πως απέχουν πολύ από τις προσδοκίες τους, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

«Υπάρχουν τέσσερα κτίρια που τα ξέρεις πριν καν πας εκεί και βρίσκονται σε έναν μαγικό λόφο- όαση που ονομάζεται Ακρόπολη. Οι δρόμοι κάτω από αυτή είναι ως γνωστόν βρώμικοι και γεμάτοι κόσμο», αναφέρει το κακεντρεχές σχόλιο για την Αθήνα.

Το «φαρμάκι» δεν στάζει στο κείμενο μόνο για την Ελλάδα βέβαια. Σύμφωνα με την Huffington Post, υπερεκτιμημένη είναι η Βενετία- υπέροχα κανάλια, αλλά τα σοκάκια ξεχειλίζουν από τουρίστες και κουτσουλιές- η Ρώμη- ιστορικά αξιοθέατα που είναι μονίμως κατειλημμένα από ορδές τουριστών και σκουπίδια- αλλά και ο Πύργος της Πίζας, επειδή είναι ακριβό το εισιτήριο και πλέον δεν... γέρνει τόσο πολύ, όπως και το Μιλάνο όπου σύμφωνα με τον συντάκτη δεν υπάρχει λόγος να πάει κάποιος αν δεν μπορεί να αγοράσει κάτι με ετικέτα Prada.

Πριν πάθουν κατάθλιψη οι Ιταλοί, η Huffington Post «θάβει» ακόμη τα Ηλύσια Πεδία- υπέροχα από ψηλά, από κοντά όμως είναι ένας δρόμος με καταστήματα και πορτοφολάδες- το Λας Βέγκας, τους καταρράκτες του Νιαγάρα, το Γκραν Κάνιον και το Empire State Building μεταξύ άλλων.


Πηγή: | iefimerida.gr 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top