νεα κρητη totalfitness news


Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’ εορτάσθηκε το γενέσιον του προδρόμου και βαπτιστού Ιωάννου στην ομώνυμη Ενορία Μουντάδου της Ιεράς Νήσου Τήνου.
Την παραμονή τελέσθηκε Μέγας Εσπερινός και την κυριώνυμο ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία μετά το πέρας της οποίας πραγματοποιήθηκε Λιτανεία των Ιερών Εικόνων, με την συμμετοχή του Ιεροκήρυκος και Εφημερίων της Ιεράς Νήσου, του Δημάρχου Τήνου, μελών της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας, Δημοτικών Συμβούλων, του Προέδρου και μελών του Συλλόγου Μουνταδιανών, Εκκλησιαστικών Επιτρόπων, Προέδρων Συλλόγων και Φορέων και ευσεβών χριστιανών.
Ο Πανοσιολογιώτατος Ιεροκήρυξ μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Δωροθέου Β’ και συνεχάρη τον Εφημέριο και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο καθώς και τους ευσεβείς κατοίκους της Ενορίας για την άριστη διεξαγωγή της ιεράς πανηγύρεως και ευχήθηκε ο Τίμιος Πρόδρομος να είναι πρόδρομος στη ζωή όλων.
Τους εκκλησιαστικούς ύμνους απέδωσε χορός ιεροψαλτών υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη του Πανιέρου Ναού Ευαγγελιστρίας κ. Στυλ. Κοντακιώτη.
Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας παρετέθη παραδοσιακή δοχή εις την αίθουσα του Ναού με την επιμέλεια της εκκλησιαστικής επιτροπής και των κατοίκων του χωριού.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top