νεα κρητη totalfitness news

Μηχανική βλάβη σε πλοίο και σε ταχύπλο εχτές Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

 
Δελτίο Τύπου

 
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ ''CHAMPION JET 2'' σημαίας Κύπρου, ότι κατά την διάρκεια εκτέλεσης προγραμματισμένου δρομολογίου από Ηράκλειο για - Θήρα -  Νάξο  - Μύκονο με προορισμό τους λιμένες Πάρου – Νάξου – Ίου – Θήρας –  Ηρακλείου με 291 επιβάτες και 3 Ι.Χ.Ε. οχήματα, παρουσιάστηκε δυσλειτουργία στην αριστερή εξωτερική κύρια μηχανή .
Το ανωτέρω πλοίο συνέχισε τον πλου του και κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμένα Μυκόνου όπου αποβιβάστηκαν οι επιβάτες και τα οχήματα .
Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του ''CHAMPION JET 2'', ενώ κατόπιν προσκόμισης βεβαίωσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, του επετράπη ο απόπλους και απέπλευσε για λιμένες Νάξου – Ίου – Θήρας – Ηρακλείου με 445 επιβάτες και 1 Ι.Χ..Ε όχημα.
Το ανωτέρω πλοίο δεν θα προσεγγίσει στον λιμένα Πάρου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και οι επιβάτες με προορισμό την Πάρο προωθήθηκαν με το Ε/Γ – Ο/Γ – Τ/Χ «SUPER JET» Ν.Π. 10328.


seazoom.org


Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αργοσαρωνικού από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Χ ΚΑΤ/ΡΑΝ ''ΦΛΑΪΝΓΚ ΚΑΤ 4'' Ν.Π. 10659, ότι κατά την διάρκεια εκκίνησης των κύριων μηχανών του πλοίου, για την εκτέλεση εγκεκριμένου προγραμματισμένου δρομολογίου από λιμένα Πειραιά για λιμένες Πόρου – Ύδρας – Σπετσών και επιστροφή , παρουσιάσθηκε αδυναμία εκκίνησης δεξιάς κύριας μηχανής.
Από Το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Αργοσαρωνικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα. 
Με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας το ανωτέρω πλοίο αντικαταστάθηκε με το Ε/Γ-Τ/Χ -ΚΑΤ/ΡΑΝ ''ΦΛΑΪΝΓΚ ΚΑΤ 6'' Ν.Π. 11345 και απέπλευσε με 168 επιβάτες για λιμένες Πόρου – Ύδρας – Σπετσών και επιστροφή.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top