νεα κρητη totalfitness news


Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019, οι μετέχοντες καλλιτέχνες της 3ης Bienalle Σύγχρονης Τέχνης, που έγινε στο Μουντάδο, τα εγκαίνια της οποίας έγιναν την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019,  επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Τήνου, όπου τους υποδέχθηκε στην είσοδο του Δημαρχείου, ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Σώχος. 
Τους καλλιτέχνες συνόδευε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μουνταδιανών, Ηλίας Σιγάλας και οικεία σε αυτούς πρόσωπα.
Ο Αντιδήμαρχος ενημέρωσε τους καλλιτέχνες, για την πολιτιστική δραστηριότητα του Δήμου Τήνου, για το φετινό καλοκαίρι και τους προέτρεψε, κατά την παραμονή τους στο νησί, να παρακολουθήσουν κάποιες εξ αυτών. Έδωσε συγχαρητήρια στους αλλοδαπούς καλλιτέχνες, που με τα έργα κόσμησαν σημεία του Μουντάδου και συνεισέφεραν στην προαγωγή του πολιτισμού μας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα ανταλλαγής πολιτιστικών δράσεων μεταξύ των λαών μας και υποστήριξης της εξωστρεφούς πολιτιστικής πολιτικής του Δήμου Τήνου. 
Μετέφερε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του απουσιάζοντος, λόγω ευτυχούς γεγονότος, του Δημάρχου Γιάννη Σιώτου και οι καλλιτέχνες εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για τη φιλοξενία της οποίας έτυχαν στο νησί μας.
Ευχή όλων, να απολαύσουμε και την 4η Bienalle Σύγχρονης Τέχνης!
Με εκτίμηση, Μανώλης Σώχος, Αντιδήμαρχος Τήνου.



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top