νεα κρητη totalfitness news



Από υπουργικό γραφείο σε υπουργικό γραφείο η λίστα των ονομάτων των υποψηφίων διοικητών των νοσοκομείων

Από Παρασκευή σε Παρασκευή, από εβδομάδα σε εβδομάδα και από μήνα σε μήνα, μετατίθεται ο διορισμός του νέου διοικητή του νοσοκομείου Σύρου.

Όλες οι δεσμεύσεις, τόσο του προηγούμενου υπουργού Υγείας, όσο και του τωρινού, είναι κενό περιεχομένου.

Η θέση του διοικητή έχει κυριολεκτικά “στοιχειώσει” και δε φαίνεται πολύ σύντομα να λύνεται αυτός ο “γρίφος”.

Από γραφείο σε γραφείο

Την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την περασμένη Τετάρτη, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης είχε συνάντηση με τους αυτοδιοικητικούς των Κυκλάδων, κατά την οποία τέθηκαν τα σοβαρότητα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υγειονομικές μονάδες του νομού. Ανάμεσα σε αυτά που ειπώθηκαν από τον υπουργό, ήταν ότι την περασμένη Παρασκευή θα τελείωνε το θέμα του διοικητή του νοσοκομείου.

Φαίνεται ότι ο υπουργός ή δεν ήταν καλά ενημερωμένος επί του θέματος ή ήθελε να παραπλανήσει τους Δημάρχους, διότι το θέμα του διοικητή βρίσκεται ακόμη στα χαρτιά.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς, πιο ασφαλείς δε γίνεται, η λίστα με τους υποψηφίους διοικητές μέχρι και χθες το πρωί “ταξίδευε” από γραφείο σε γραφείο, από υπουργείο σε υπουργείο, όπου ο κάθε κομματικός και κυβερνητικός παράγοντας έσβηνε και πρόσθετε τα δικά του ονόματα. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες τα νοσοκομεία θα μοιραστούν ανάμεσα στα δύο κόμματα που συγκυβερνούν, δηλαδή 50% η ΝΔ και 50% το ΠΑΣΟΚ.

Με τα παραπάνω δεδομένα, φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να διοριστεί άμεσα διοικητής στην υγειονομική μονάδα του νησιού, εκτός και αν οι κυβερνούντες... καταλήξουν γρήγορα στα πρόσωπα της αρεσκείας τους.

Άμεσες προτεραιότητες

Όπως και να έχει, ο επόμενος διοικητής που θα αναλάβει θα πρέπει να βάλει άμεσες προτεραιότητες προκειμένου να επιλυθούν “καυτά” θέματα που υπάρχουν, όπως π.χ ο προϋπολογισμός του νοσοκομείου Σύρου, αλλά και το θέμα των Κέντρων Υγείας. Οι άμεσοι ενδιαφερόμενοι, αλλά και οι γνώστες του αντικειμένου, μπορούν να καταλάβουν την συγκεκριμένη αναφορά.

Ο επόμενος “τυχερός” λοιπόν θα έχει να βγάλει πολλά “κάστανα από τη φωτιά”.
- See more at: http://www.koinignomi.gr/

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top