νεα κρητη totalfitness news



Στο πρώην ∆ηµοτικό Σχολείο του οικισµού Στενής που πρόκειται να στεγαστεί η Εκπαιδευτική ∆ράση «∆ια Βίου Μάθηση» θα γίνουν επισκευαστικές εργασίες. 

Συγκεκριµένα πρόκειται να γίνει ελαιοχρωµατισµός των εξωτερικών τοίχων και κουφωµάτων. Πιο αναλυτικά θα τριφτούν όλα τα εξωτερικά κουφώµατα, θα σταρωθούν όπου απαιτείται µε αστάρι, θα στοκαριστούν µε σιλικόνη στόκου και θα περαστούν δύο χέρια µπογιά MOBILAC της ΧΡΩΤΕΧ ή αντίστοιχης. 

Ο αριθµός των κουφωµάτων ανέρχεται σε 13 παράθυρα χωρίς πατζούρι, 3 πόρτες αιθουσών και 1 καγκελόπορτα. Επιπρόσθετα θα τριφτούν όλοι οι εξωτερικοί τοίχοι συνολικού εµβαδού περίπου 400,00 τ.µ. και κατόπιν θα περαστούν δύο χέρια ακρυλικό χρώµα εξωτερικής χρήσης VIVECRYL της ΒΙΒΕΧΡΩΜ ή ACRYLAN της VITEXή ARTAKRYL της ΧΡΩΤΕΧ.

Στις υποχρεώσεις του αναδόχου είναι όλες οι εργασίες, τα υλικά και οι µεταφορές.

Για τον ελαιοχρωµατισµό των παραθύρων το κόστος ανέρχεται στα 162,00 € ανά παράθυρο, για την καγκελόπορτα το κόστος ανέρχεται στα 206,00 € και για τις πόρτες το κόστος ανέρχεται στα 161,00 € ανά πόρτα. Οι ελαιοχρωµατισµοί για την εξωτερική τοιχοποίία ανέρχεται στα 6,80€ ανά τετρ. µέτρο.

Στις ανωτέρω τιµές δεν συµπεριλαµβάνεται το Φ.Π.Α.

Αναλυτικά το κόστος των ανωτέρω εργασιών φαίνονται στον παρακάτω πίνακα :


Στη συνέχεια ο Πρόεδρος είπε ότι στον Κ.Α. 10.7331.0004, του προϋπολογισµού του ∆ήµου Τήνου οικον. έτους 2013 έχει προβλεφθεί πίστωση για την αντιµετώπιση της δαπάνης «Επισκευή κτιρίου ∆ια Βίου Μάθησης πρώην ∆ηµοτικού Σχολείου Στενής» και κάλεσε τα µέλη της Επιτροπής να αποφασίσουν σχετικά.

Η Οικονοµική Επιτροπή έλαβε υπόψη της την εισήγηση του Προέδρου, τις διατάξεις του εδ. δ της παρ. 1 του άρθρου 72 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/πρώτο/7-6-10) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης-Πρόγραµµα Καλλικράτης» και τις διατάξεις του Π.∆. 171/87.

Αποφασίζει κατά πλειοψηφία

1. Αναθέτει την απευθείας εκτέλεση της «Επισκευή κτιρίου ∆ια Βίου Μάθησης πρώην ∆ηµοτικού Σχολείου Στενής», στην Αφοι Αρµάου Ο.Ε., εγγεγραµµένη στο Μητρώο Εµπειροτεχνών, µε Αρ. Μητρώου: «312» για Οικοδοµικές εργασίες, µε έδρα την Τήνο, και ειδικότερα τις εργασίες που αναγράφονται στην τεχνική περιγραφή εκτέλεσης του έργου, όπως διαλαµβάνεται στην εισήγηση του Προέδρου.

Αναλυτικά οι τιµές των ανωτέρω εργασιών φαίνονται στον παρακάτω πίνακα :
Αναλυτικά το κόστος των ανωτέρω εργασιών φαίνονται στον παρακάτω πίνακα :

Στις ανωτέρω τιµές συµπεριλαµβάνονται τα υλικά, οι φόροι, οι κρατήσεις, οι ασφαλιστικές εισφορές.

2. Εξουσιοδοτεί τον ∆ήµαρχο του ∆ήµου Τήνου να προβεί στην υπογραφή του σχετικού συµφωνητικού µε τον ανωτέρω ανάδοχο σύµφωνα µε τις κείµενες διατάξεις περί εκτέλεσης έργων και προµηθειών.

3.Αναλαµβάνει πίστωση 6.799,69 € εις βάρος του Κ.Α. 10.7331.0004 του προϋπολογισµού του ∆ήµου Τήνου οικον. έτους 2013 για την αντιµετώπιση της δαπάνης «Επισκευή κτιρίου ∆ια Βίου Μάθησης πρώην ∆ηµοτικού Σχολείου Στενής».

Τα µέλη Σίµος Ορφανός (Αντιπρόεδρος) και Ιάκωβος Απέργης καταψήφισαν την δέσµευση των ανωτέρω πιστώσεων γιατί αφορούν δέσµευση πιστώσεων νέων Κωδικών Εξόδων που δηµιουργήθηκαν µε πρόσφατη αναµόρφωση του προϋπολογισµού του ∆ήµου, ενώ δεν έχει υλοποιηθεί το τεχνικό πρόγραµµα τρέχοντος έτους κυρίως στις τοπικές κοινότητες.

Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθµό 143 /2013

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top