νεα κρητη totalfitness news

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η Ελληνική Αστυνομία για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε προχθές (13-10-2013) από αστυνομικούς του Α.Τ. Θήρας  αστυνομική εξόρμηση κατά την οποία συνελήφθησαν
 τέσσερα άτομα κατηγορούμενοι για τα κατά  περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και παράνομης διαμονής στη χώρα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για δυο υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 24 και 22 ετών, έναν 21χρονο υπήκοο Ουκρανίας και μία 18χρονη ημεδαπή.

Ειδικότερα, σε έρευνα που έγινε παρουσία Δικαστικού Λειτουργού στο σπίτι του 24χρονου Αλβανού βρέθηκε και κατασχέθηκε μια πλαστική συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 39 γραμμαρίων. Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα.

Επίσης, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι που διέμενε ο 21χρονος Ουκρανός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, σπόροι κάνναβης βάρους 2,3 γραμμαρίων καθώς και ένας τρίφτης κάνναβης.

Σε άλλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 22χρονου Αλβανού βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σε αστυνομικό έλεγχο που έγινε στην 18χρονη ημεδαπή βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες αυτόφωρης διαδικασίας.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top