νεα κρητη totalfitness news


Υποχρεωτικό το αγροτικό για απόκτηση Ιατρικής ειδικότητας

Υποχρεωτικό το αγροτικό για την Ιατρική ειδικότητα με ρύθμιση που φέρνει το υπουργείο Υγείας 
Σε νομοσχέδιο που θα καταθέτει το Υπουργείο Υγείας στη Βουλή θα συμπεριληφθεί διάταξη η οποία θα λειτουργήσει ως κίνητρο για τη στελέχωση των
Περιφερειακών Ιατρείων των άγονων περιοχών και η οποία θα προβλέπει ότι η Υπηρεσία Υπαίθρου το αγροτικό των γιατρών δηλαδή θα θεωρείται υποχρεωτική για την απόκτηση τίτλου ιατρικής ειδικότητας.

Συγκεκριμένα σε συνάντηση του Υφυπουργού Υγείας κ. Αντώνη Μπέζα με αντιπροσωπεία Αντιδημάρχων μικρών νησιών που ανήκουν σε μεγαλύτερους νησιωτικούς Δήμους ο υφυπουργός έκανε γνωστό ότι σε σχέδιο νόμου που θα καταθέσει το Υπουργείο Υγείας στη Βουλή θα συμπεριληφθεί διάταξη η οποία θα λειτουργήσει ως κίνητρο για τη στελέχωση των Περιφερειακών Ιατρείων των άγονων περιοχών και η οποία θα προβλέπει ότι η Υπηρεσία Υπαίθρου θα θεωρείται υποχρεωτική για την απόκτηση τίτλου ιατρικής ειδικότητας. 


Για την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου όπως λέγεται το αγροτικό των γιατρών ώστε να πάρουν ειδικότητα είχε δεσμευτεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ του dikaiologitika.gr είχε δεσμευτεί ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης γεγονός που θα επιλύσει το πρόβλημα της υποστελέχωσης των περιφερειακών ιατρείων.

www.dikaiologitika.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top