νεα κρητη totalfitness news





Αποκλειστικό – «Τρίγωνο Κυκλάδων»: Επιστρέφει μετά απο 4 χρόνια
Όπως πριν απο 4 χρόνια και συγκεκριμένα το 2013, έτσι και φέτος με συνεργασία των τριών Ναυτικών Ομίλων των Κυκλάδων που δραστηριοποιούνται και στην Ιστιοπλοΐα Ανοικτή Θάλασσας (Ν.Ο.Σύρου, Ν.Ο.Πάρου, Ν.Ο.Τήνου) θα πραγματοποιηθεί ο Ιστιοπλοϊκός Αγώνας στο Αιγαίο με την επωνυμία «Τρίγωνο Κυκλάδων 2017», υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.
Oι Σύλλογοι: Ναυτικός Όμιλος Σύρου, Ναυτικός Όμιλος Τήνου και Ναυτικός Όμιλος Πάρου προκηρύσσουν τον ιστιοπλοϊκό αγώνα «Τρίγωνο Κυκλάδων 2017» για σκάφη ανοικτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORC International και ORC Club.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 28/4/2017 έως και την Κυριακή 30/4/2017 και γίνεται με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Πρόκειται για έναν αγώνα που ενώνει ιστιοπλοϊκά τα νησιά μας, ενώ δίνει την αίσθηση ότι μπορούμε να διαβούμε θάλασσες και να συναντηθούμε σπάζοντας την απομόνωση της νησιωτικότητας.
Αξίζει να σημειωθεί οτι οι ιστιοδρομίες αυτές είναι ενταγμένες στο επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top