νεα κρητη totalfitness news

ΝΔ-Γεωργαντάς για 3Κ: Θα αλλάξουν κατά 70% οι προσωρινοί πίνακες-Δεν ακυρώνουμε το διαγωνισμό (ηχητικό)



«Οι ευθύνες για τις καθυστερήσεις στην προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ οφείλονται αποκλειστικά στην κυβέρνηση». Αυτό δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γ. Γεωργαντάς, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Αθήνα 984» και στην εκπομπή aftodioikisi.gr.
Ο κ. Γεωργαντάς μίλησε για «έγκλημα» από την πλευρά της κυβέρνησης που όπως είπε κρατά σε «ομηρεία 130.000 υποψηφίους» για τις 8.166 μόνιμες θέσεις στους δήμους. Όπως είπε η κυβέρνηση δεν φρόντισε ώστε από την αρχή του διαγωνισμού οι υποψήφιοι να αναλαμβάνουν και εγγράφως την ευθύνη για τα δικαιολογητικά που καταθέτουν με αποτέλεσμα σήμερα κατά τον έλεγχο από το ΑΣΕΠ να εμφανίζονται σοβαρά προβλήματα και εργαζόμενοι από τους προσωρινούς πίνακες να κατέχουν παράνομα θέσεις.
Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε ότι με την έκδοση των οριστικών πινάκων θα αλλάξουν κατά 70% οι προσωρινοί πίνακες, αφού όπως σημείωσε  αυτοί την στιγμή εργάζονται άνθρωποι «χωρίς προσόντα» και μένουν εκτός άλλοι που τα διαθέτουν. Ο ίδιος ανέφερε επίσης ότι υπάρχουν «συγκρούσεις» μεταξύ των υποψηφίων και κατηγόρησε την κυβέρνηση για την συγκεκριμένη κατάσταση.








 Πηγή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top