νεα κρητη totalfitness news

Έρχονται οι ΔΕΑΝΑΔ στη Δημόσια Διοίκηση για το «ποιος κάνει τι»


Το «ποιος κάνει τι» σε αυτή τη χώρα, θα επιχειρήσεις να λύσει με τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ 2 (τη συνέχεια του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ 1), το υπουργείο Εσωτερικών.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του  στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης αναφέρθηκε στις λεγόμενες Δ.Ε.ΑΝ.Α.Δ.. (Διυπουργικές Επιτροπές Ανακαθορισμού Αρμοδιοτήτων και Διαδικασιών).
Οι «μικτές» αυτές επιτροπές, θα έχουν ως σκοπό να βάλουν σε μια «σειρά» τις αρμοδιότητες που έχουν οι Δήμοι, οι Περιφέρειες, οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, το Υπουργείο.
Με απλά λόγια, επιχειρείται ένα ξεκαθάρισμα διοικητικών αρμοδιοτήτων πάνω σε πολύπλοκα ζητήματα όπως η μεταφορά μαθητών, τα πολεοδομικά, τα ρέματα, τα καιρικά φαινόμενα κ.α.
Οι Δ.Ε.ΑΝ.Α.Δ. έχουν συγκροτηθεί με τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ 1 αλλά, όπως είπε ο Αλέξης Χαρίτσης, το συνολικό ξεκαθάρισμα των αρμοδιοτήτων θα ολοκληρωθεί με τον 
ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ 2

Δείτε το βίντεο στο 14:12
Στην ανοιχτή εκδήλωση των "Πολιτών σε Δράση για την Ανατροπή"

"Στα 4 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, ο λαός έκανε ένα τεράστιο βήμα πολιτικής αλλαγής. Η Ελλάδα βγήκε από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια, με μέτρα στήριξης της κοινωνικής πλειοψηφίας και επαναφορά της ελπίδας και της αυτοπεποίθησης στην κοινωνία. Αύξηση κατώτατου μισθού – έξοδος στις αγορές. Η χώρα στέκεται ξανά στα πόδια της". || Κύρια σημεία της ομιλίας στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Μοσχάτου – Ταύρου Drasi_anatropi,μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου, Μπάμπης Μπιλίνης.• Για πρώτη φορά με τον Κλεισθένη# υλοποιείται μία τόσο μεγάλη προσπάθεια ενδοδημοτικής αποκέντρωσης και εμβάθυνσης της Δημοκρατίας. Απλή αναλογική, δημοτικά/περιφερειακά δημοψηφίσματα και ισχυροποίηση των επιτροπών διαβούλευσης & λαϊκών συνελεύσεων.• Η στήριξη της ΤΑ είναι κεντρική πολιτική επιλογή της Κυβέρνησης για τη Δίκαιη Ανάπτυξη. Με αύξηση της χρηματοδότησης από τους ΚΑΠ, με Χιλιάδες στοχευμένες, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με νέα χρηματοδοτικά εργαλεία όπως ο «ΦιλόΔημος».
Gepostet von Alexis Charitsis – Αλέξης Χαρίτσης am Mittwoch, 30. Januar 2019
 Πηγή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top