νεα κρητη totalfitness news



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, η οργανωτική συνάντηση πολιτών με σκοπό την λήψη αποφάσεων που αφορούν στις επικείμενες κινήσεις στον αγώνα κατά των αιολικών. Η προσέλευση στο κάλεσμα που απήυθηναν οι διαχειριστές της σελίδας «Η Τήνος κατά των ανεμογεννητριών» ήταν άκρως ικανοποιητική.
Προτεραιότητα παραμένει η ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις επιπτώσεις της εγκατάστασης βΑΠΕ στο νησί. Για τον λόγο αυτό, κρίθηκε αναγκαία η διοργάνωση ημερίδας υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου, κατά την οποία, ειδικοί θα παρουσιάσουν το θέμα και θα μπορέσουν να απαντήσουν σε πιθανά ερωτήματα για το φλέγον αυτό ζήτημα που απασχολεί την Τηνιακή κοινωνία.
Παράλληλα, συναποφασίστηκε η προσέγγιση των φορέων του νησιού με επιτακτική ανάγκη την ευαισθητοποίηση των μελών τους. Εγκρίθηκε η δημιουργία υποομάδας ενημέρωσης από την πλευρά μας, ως ένας μέσο να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός. Σημαντικής σημασίας για την συνέχεια του αγώνα, θεωρήθηκε η ανοιχτή τοποθέτηση των φορέων επί του θέματος με έκδοση ψηφίσματος-διαμαρτυρίας όσον αφορά την εγκατάσταση αιολικών πάρκων.
Μεγάλο μέρος της συζήτησης μονοπώλησαν οι χωματουργικές εργασίες στον Πολέμου Κάμπο και συγκεκριμένα στη θέση Πράσσα. Προβλήθηκαν σε οθόνη εναέριες φωτογραφίες της εκσκαφής, οι οποίες λειτούργησαν ως απόδειξη της βεβήλωσης που υφίσταται το τοπίο, προκαλώντας τα έντονα συναισθήματα των παρευρισκομένων.
Άμεσα θα επανακυκλοφορήσει στο νησί ενημερωτικό υλικό σε μορφή φυλλαδίου και αφίσας ώστε το ζήτημα να παραμένει στην επικαιρότητα. Θετική ήταν και η απόφαση ανάρτησης πανό σε κεντρικό σημείο της Τήνου.
Ο Αγώνας συνεχίζεται.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top