νεα κρητη totalfitness news







H Διοικούσα  Επιτροπή, τα μέλη και οι εργαζόμενοι της ΚΟΙΝΣΕΠ ΚΑΛΛΟΝΗ ΚΕΛΛΙΑ, νιώθουμε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που βλέπουμε ότι η προσπάθειά μας αναγνωρίζεται.

Συμμέτοχοι της προσπάθειας αυτής είναι ο Δήμος Τήνου, οι φορείς και οι επαγγελματίες του νησιού, οι σχολικές μονάδες, οι ευαισθητοποιημένοι  κάτοικοι και οι πολλοί επισκέπτες του νησιού.

Στη δική μας συνείδηση περισσότερο από μια τυπική Συνεταιριστική επιχείρηση, μοιάζουμε και λειτουργούμε σαν περιβαλλοντικός φορέας με κίνητρα που ήταν και θα παραμείνουν ρομαντικά, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και του περιβάλλοντος.
Με στόχο να δημιουργήσουμε μια αλυσίδα αξίας που όλο και θα μεγαλώνει, καθώς η κυκλική οικονομία είναι το μέλλον για μια μη τοξική κοινωνία  .

Αισθανόμαστε  την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τα άτομα και τις επιχειρήσεις που στηρίζουν το όραμα και τις εργασίες της ΚΟΙΝΣΕΠ ΚΑΛΛΟΝΗ ΚΕΛΛΙΑ.
Ευχαριστούμε τον κο. Αντώνη Βιδάλη (Vidalis Beton) για την ευγενική του χειρονομία να προσφέρει σκυρόδεμα για την κατασκευή βάσης για την τοποθέτηση της πρέσας.
Ευχαριστούμε την εταιρία FAST FERRIES για την παροχή δωρεάν μετακινήσεων, και την επιχείρηση ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΗΝΟΥ για τη συνολική συνεργασία μας.
Ευχαριστούμε την κα. Σοφία Αργυροπούλου για την εθελοντική εργασία της στην διαλογή ανακυκλώσιμων υλικών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και την κα. Μαρία Μεσιακάρη για την προσφορά της στην ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ τα τελευταία δύο χρόνια στη γραμματειακή υποστήριξη.
Ευχαριστούμε επίσης το σύλλογο “Φίλοι του Πράσινου” για την δωρεά δενδρυλλίων που φυτέψαμε στο χώρο μας.

Και τέλος το Επιμελητήριο Κυκλάδων για την παραχώρηση της αίθουσας συνεδριάσεων για την πραγματοποίηση των Γενικών Συνελεύσεων.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top