νεα κρητη totalfitness news



Προκηρύσσει ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές με συμπλήρωση ελεύθερου τιμολογίου επί του δημοπρατούμενου ποσού για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης υπηρεσιών «Καθαριότητα λιμένων Ν. Τήνου» και σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3463/2006 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του Π.Δ. 28/80.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου Άνδρου την 3η του μηνός Σεπτεμβρίου 2013 ημέρα Τρίτη και από ώρα έναρξης 9:30 π.μ και λήξης παραλαβής των προσφορών την 10:00 π.μ. ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής διαγωνισμού. Αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2013 , την ίδια ώρα και ημέρα στα γραφεία του ΔΛΤΤ-Α ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.

Η προϋπολογισθείσα δαπάνη των υπηρεσιών ανέρχεται στα 88.000,00€ μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 9%. Ο χρόνος παροχής των υπηρεσιών είναι δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Δεκτοί στον διαγωνισμό γίνονται φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή συμπράξεις αυτών, που έχουν δυνατότητα εκτέλεση της εργασίας, όπως αυτή περιγράφεται στην παρούσα διακήρυξη ή Δημοτικές Επιχειρήσεις που βάσει του καταστατικού τους ασκούν τέτοια δραστηριότητα.

Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται στο ποσό του 2% της προϋπολογισθείσας δαπάνης και βεβαιώνεται με την προσκόμιση εγγυητικής επιστολής αναγνωρισμένης στην Ελλάδα τράπεζας ή γραμματίου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή του Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. ποσού 1.760,00€.

Περισσότερες πληροφορίες και αντίγραφα της Διακήρυξης, παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου Άνδρου, στην οδό Λ. Μεγαλόχαρης 24 Τήνος 842 00 τηλ: 2283023754-φαξ: 2283023752

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΗΝΟΥ ΑΝΔΡΟΥ
ΣΑΝΤΑΜΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top