νεα κρητη totalfitness news

Στάση εργασίας των εργαζομένων στα λιμάνια

Στάση εργασίας σε όλα τα λιμάνια της χώρας, από την έναρξη της πρωινής βάρδιας έως τις 11.00, έχουν κηρύξει για τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου οι υπάλληλοι των λιμένων και οι λιμενεργάτες, διοργανώνοντας παράλληλα συγκεντρώσεις και παραστάσεις στα διοικητικά κέντρα των λιμανιών. 

Στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση έξω από το κτήριο της Διοίκησης στις 08.00 το πρωί. 

Επίσης, οι εργαζόμενοι προαναγγέλλουν κινητοποίηση την επόμενη Τετάρτη, ημέρα που παρουσιάζεται στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του ΟΛΠ από το ΤΑΙΠΕΔ.

Με σημερινή ανακοίνωσή τους η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ), η Ένωση Λιμενεργατών και ο Σύνδεσμος Εποπτών και Αρχιεργατών του ΟΛΠ απευθύνουν έκκληση στην κυβέρνηση «να σταματήσει κάθε προσπάθεια ξεπουλήματος των λιμανιών». 

«Με μια πρόσκληση προς τους βουλευτές της Επιτροπής Οικονομικών, στην οποία προσπαθούν να κρύψουν το έγκλημα που επιχειρούν, θέλουν να πάρουν το πράσινο φως για να ξεκινήσουν τη διαδικασία παράδοσης στους ξένους μονοπωλιακούς ομίλους και στα ιδιωτικά Funds της ναυαρχίδας των Λιμανιών, τον ΟΛΠ» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση. 

«Η κυβέρνηση και τα κόμματα που την απαρτίζουν θα έχουν ακέραιη την ευθύνη, καθώς επίσης και εκείνοι οι βουλευτές ξεχωριστά που δεν θα εμποδίσουν το επιχειρούμενο ξεπούλημα» προστίθεται. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top