νεα κρητη totalfitness news

ΣΥΡΙΖΑ: Λένε ψέματα για τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥΣυνειδητή κυβερνητική επιλογή με εγκληματικές συνέπειες για την υγεία των πολιτών καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι το κλείσιμο των μονάδων υγείας του ΕΟΠΠΥ και η εκχώρηση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στον ιδιωτικό τομέα, υποστηρίζοντας πως οι διαβεβαιώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για άνοιγμα σε ένα μήνα όλων των μονάδων του ΕΟΠΥΥ διαψεύδονται από τους πιο πιστούς συνεργάτες του.

Σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται ρεπορτάζ της εφημερίδας “Τα Νέα” στις 11 Φεβρουαρίου, όπου ο Παύλος Θεοδωράκης, διοικητής στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, σύμβουλος πολιτικής υγείας και πρόσωπο αναφοράς στο πρόγραμμα υποστήριξης της μεταρρύθμισης του Υπουργείου Υγείας, δήλωσε σε σχετική ερώτηση για το θέμα ότι “θα λειτουργήσουν περίπου 100 Κέντρα Υγείας Αστικού Τύπου σε όλη την Ελλάδα”, όταν σήμερα οι μονάδες του ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ μαζί με τα υφιστάμενα Κέντρα Υγείας ξεπερνούν τις 500, όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

“Η δε ανεύθυνη και υποκριτική αναφορά του κ. Γεωργιάδη πως κλείνει τα ιατρεία του ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ επειδή οι γιατροί απεργούσαν, φανερώνει μόνο το μέγεθος της εκδικητικής μανίας και του μίσους που τρέφει απέναντι σε όσους αντιστέκονται στις αντικοινωνικές πολιτικές που υλοποιούν”, σχολιάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

“Όλοι πια γνωρίζουν πως βασικός στόχος της απορρύθμισης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με το ΠΕΔΥ είναι η υλοποίηση της μνημονιακής δέσμευσης για 8.500 διαθεσιμότητες και απολύσεις που και ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Μητσοτάκης έχουν δημόσια ομολογήσει. Η αντίσταση σε αυτές τις πολιτικές περνάει μέσα από τους κοινούς αγώνες των υγειονομικών και των πολιτών για να τις ανατρέψουν άμεσα. Δεν θα σταματήσουν, αν δεν τους σταματήσουμε!”, καταλήγει η ανακοίνωση.

http://www.news.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top