νεα κρητη totalfitness news

«Παίζει» με τους Ελληνες ο Ντάισελμπλουμ –Τώρα λέει ότι δεν θα χρειαστεί η χώρα νέο πρόγραμμα στήριξης
Ηξεις αφήξεις από τον πρόεδρο του Eurogroup, Γέρουν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος τώρα δηλώνει ότι η Ελλάδα πιθανότατα δεν θα χρειαστεί νέο πρόγραμμα.

Τη στιγμή που βρισκόμαστε μερικές εβδομάδες πριν από τις Ευρωεκλογές έχουν πληθύνει οι φωνές που κάνουν λόγο για νέο δάνειο, ίσως και νέο Μνημόνιο, προς τη χώρα.

Ωστόσο, ο κ. Ντάισελμπλουμ, σύμφωνα με το Bloomberg εκτιμά ότι η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί νέα βοήθεια.
«Είναι ζωτικής σημασίας για την ανάκαμψη της Ελλάδας να έχει ισχυρές τράπεζες», δήλωσε ο Πρόεδρος του Eurogroup, μιλώντας σε συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλες.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο ίδιος σημείωσε πως το υπάρχων πρόγραμμα στήριξης της χώρας λήγει στο τέλος του έτους και το δεύτερο 6μηνο θα διαφανεί εάν ένα νέο πρόγραμμα είναι τελικά απαραίτητο και αν ναι, τι μορφής θα είναι.

Πάντως ο ίδιος εκτίμησε ότι πιθανότατα η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί τελικά νέο πρόγραμμα.
Ο Ντάισελμπλουμ πρόσθεσε ακόμα ότι υπάρχουν αισιόδοξες ενδείξεις από την Ελλάδα, γεγονός που μόνο θετικό είναι, αλλά για τις τελικές αποφάσεις πρέπει κανείς να περιμένει τα στοιχεία που θα προκύψουν αργότερα μέσα στη χρονιά.

Τέλος, ενημέρωσε ότι η τρόικα επιστρέφει στην Αθήνα την Κυριακή και εξέφρασε την ελπίδα να ολοκληρωθεί σύντομα η αξιολόγηση.
Φωτογραφίες Eurokinissi


Πηγή:  iefimerida.gr 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top