νεα κρητη totalfitness news



Ο Απρίλης του 2014 θα είναι ο μήνας που ο κεντρικός Τραπεζίτης της Ευρωζώνης θα επισκεφθεί την Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ δεν θα είναι ο μόνος από τους παράγοντες της Ευρώπης που θα επισκεφθεί την Αθήνα, στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας.

Ο Μάριο Ντράγκι αναμένεται να είναι στη χώρα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου, για την άτυπη συνάντηση των υπουργών για oικονομικά και δημοσιονομικά θέματα, αλλά και για τα ζητήματα των κεντρικών τραπεζών και της τραπεζικής ένωσης.
Η επίσκεψη Ντράγκι επίσης συμπίπτει με την προετοιμασία της ΕΚΤ για την ανάληψη της εποπτείας 130 συστημικών τραπεζών της Ε.Ε. το Νοέμβριο και των ευρωπαϊκών stress tests που πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τότε.
Είναι δεδομένο λοιπόν ότι η επίσκεψη του ισχυρού άνδρα της ευρωζώνης την περίοδο ακριβώς που θα ξεκινάει και επισήμως η συζήτηση για την νέα ελάφρυνση του χρέους αποκτά ιδιαίτερη σημασία.
Στο Ζάππειο θα ανάψουν τα φλας και σίγουρα θα έχει σημαντικά πράγματα να πει, αφού η Ελλάδα έχει μία σημαντική εκκρεμότητα με την ΕΚΤ: Τα ελληνικά ομόλογα συνολικού ύψους 40 δισ. ευρώ που είναι στα χέρια της ΕΚΤ, τα οποία δεν κουρεύτηκαν με το PSI και λήγουν το 2020.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top