νεα κρητη totalfitness news

Κυβέρνηση: Πρώτα συμφωνία με την Τρόικα, μετά συζήτηση για το χρέος
Πολιτική δήλωση στήριξης από τους ευρωπαίους εταίρους αναμένει η Αθήνα
 Ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας αποκάλυψε τη νέα γραμμή άμυνας της Αθήνας μετά την απόφαση των Ευρωπαίων να παραπέμψουν την συζήτηση για το ελληνικό χρέος μετά τις ευρωεκλογέςΑισιοδοξία για το αποτέλεσμα των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών εμφανίζει το Μέγαρο Μαξίμου.
Ανώτατη κυβερνητική πηγή έλεγε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ ότι: «Για την οικονομία κλειδί αποτελεί η συμφωνία με την τρόικα για την έκθεση αξιολόγησης ώστε να προχωρήσει η εκταμίευση της δόσης των 8,8 δισ. ευρώ».

Επ' αυτού, ο ίδιος κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας διευκρίνισε ότι βρέθηκε λύση για το ζήτημα των αρτοποιείων και των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων.
Είπε επίσης ότι εφόσον επιτευχθεί συμφωνία με την Τρόικα θα ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος ενώ σημείωσε ότι μετά την επισημοποίηση του πρωτογενούς πλεονάσματος και πριν από τις ευρωεκλογές θα πρέπει να υπάρξει από τους εταίρους πολιτική δήλωση στήριξης.

Σύσκεψη Σαμαρά με βουλευτές της κεντρικής Μακεδονίας

Συνάντηση με τους βουλευτές της κεντρικής Μακεδονίας είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου.
Αμέσως μετά το τέλος της σύσκεψης ο υποψήφιος περιφερειαρχης κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης δήλωσε ότι η στήριξη είναι σίγουρη.
«Θα προχωρήσουμε ενωμένοι χωρίς αντιπαλοτητες. Ο δρόμος είναι ευθύς. Θα κερδίσει η Πατρίδα», ανέφερε ο κ. Ιωαννιδης.
http://www.briefingnews.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top