νεα κρητη totalfitness news

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ

Τήνος 7/2/2014
 Προς τους αγαπητούς εφημερίους μας, μοναχούς και μοναχές,
όλο το αγαπητό πλήρωμα της Εκκλησίας μας  
και κάθε άνθρωπο καλής θέλησης

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί μου,
Όλοι γνωρίζετε τις καταστροφές που προκάλεσε ο μεγάλος σεισμός και οι πολλές μετασεισμικές δονήσεις  στην Κεφαλονιά.
Πιστεύω ότι η πιο μεγάλη βοήθεια που μπορούμε να προσφέρομε στους σεισμόπληκτους αδελφούς μας είναι η προσευχή μας προς τον Κύριο, ώστε να  σταματήσει ο σεισμός, αν είναι αυτό το θέλημά Του.
Ζητώ στους εφημερίους κατά τις Λειτουργικές συνάξεις να προσθέσουν στις δεήσεις των πιστών και την ακόλουθη: «Για τους αδελφούς μας στην Κεφαλληνία που υποφέρουν εξ αιτίας των καταστροφών του σεισμού:  στα παιδιά   να επιστρέψει και πάλι το χαμόγελο στο πρόσωπό τους, στους ενήλικες να στηρίξουν την ελπίδα τους στο Θεό και στην έμπρακτη συμπαράστασή μας, ώστε με ηρεμία και πίστη στην αγάπη Του να αντιμετωπίσουν την σκληρή δοκιμασία του σεισμού, ας παρακαλέσουμε τον Κύριο».  
Καλό είναι όμως να βοηθήσουμε οικονομικά και τον εκεί εφημέριο, διότι σε τέτοιες περιστάσεις πολλοί θα του ζητούν την βοήθεια της Εκκλησίας. Θα είναι θλιβερό να μην μπορεί να δώσει ένα χέρι βοηθείας. Σας κοινοποιώ το λογαριασμό Τραπέζης της Ενορίας που ζητήσαμε από τον Υπεύθυνο Αρχιεπίσκοπο Κερκύρας κλπ Π. Ιωάννη: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 315/903524-93 -ΙΒΑΝ GR8501103150000031590352493
SWIFT BIC ETHNGRAA - ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - VERES CRISTIAN ALEXANDRU. Σ’ αυτόν τον λογαριασμό ο καθένας μας, αν θέλει και αν έχει τη δυνατότητα, μπορεί να καταθέσει την αγάπη του για τους σεισμόπληκτους αδελφούς μας.
Ο επίσκοπός σας

+Νικόλαος

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top