νεα κρητη totalfitness news


Περικοπές επικουρικών συντάξεων και εφάπαξ προανήγγειλε ο Βρούτσης

«Η Ελλάδα άλλαξε, λογικές αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας αποτελούν έγκλημα και η κυβέρνηση θα τις κυνηγήσει», διεμήνυσε ο υπουργός Εργασίας...


Τροπολογία για να αυξηθεί η εισφορο-συλλεκτική ικανότητα των ασφαλιστικών ταμείων προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, αισιοδοξώντας ότι με τον τρόπο αυτό θα «καλύψει» το κενό που θα δημιουργηθεί το 2014 λόγω της μειωμένης χρηματοδότησής τους από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Ο υπουργός, εξήγησε ότι το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2014 προβλέπει μειωμένη χρηματοδότηση των ασφαλιστικών ταμείων και του ΕΟΠΥΥ κατά 2,1 δισ. ευρώ σε σχέση με το 2013. Από το συγκεκριμένο ποσό τα 1,8 δισ. ευρώ αφορούν τα ασφαλιστικά ταμεία και τα 300 εκατ. ευρώ τον ΕΟΠΥΥ και ΟΑΕΔ.

Εξήγησε, ότι «Η εξίσωση που δημιουργείται μετατοπίζεται στην προσπάθεια που καταβάλλω μαζί με τις υπηρεσίες, να αυξήσουμε την εισφοροσυλλεκτική ικανότητα του συστήματος. Έτσι φέρνω την ερχόμενη εβδομάδα τροπολογία που θωρακίζει απόλυτα το σύστημα…».

Επεσήμανε, ότι με το σύνολο των διατάξεων και των μέτρων που έχει λάβει το υπουργείο «κανείς επιχειρηματίας δεν θα μπορεί να κοιμάται ήσυχος. 

Στέλνουμε μήνυμα προς όλους τους επιχειρηματίες και καταστηματάρχες, ότι η Ελλάδα άλλαξε, λογικές αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας αποτελούν έγκλημα και η κυβέρνηση θα τις κυνηγήσει».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top