νεα κρητη totalfitness news

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄, μετά τη σημερινή του επίσκεψη στις Ναυπηγικές Εγκαταστάσεις Σύρου «ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΕ», ύστερα από πρόσκληση των εργαζομένων, κατά την οποία του απενεμήθη τιμητική πλακέττα και προσέφερε εικόνα του Αγίου Νικολάου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

          "Το ΝΕΩΡΙΟ είναι η καρδιά της Σύρου και πρέπει να την κρατήσουμε ζωντανή!
         Η σημερινή πρόσκληση και οι εκδηλώσεις αγάπης των εργαζομένων σε όλους τους χώρους εργασίας προς το πρόσωπό μου ήταν για μένα μια μεγάλη και εξαιρετική τιμή!
       Υπέμνησα και προς τη Διοίκηση και προς τους εργαζομένους ότι το ενδιαφέρον μου για το ΝΕΩΡΙΟ είναι διαρκές και ειλικρινές, γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι οι Συριανοί εργάτες προσφέρουν την εργασία τους πρωτίστως γιατί αγαπούν αυτό που κάνουν και έπειτα για λόγους βιοποριστικούς.
    Μετά την άφιξη των δεξαμενών, παρεκάλεσα ούτε ένας Συριανός εργαζόμενος  να μη μείνει εκτός Ναυπηγείου.

Untitled-7

    Ιδιαίτερα ευχαριστώ τη Διοίκηση, τον Πρόεδρο κ. Κοκάλα και το Διευθυντή κ. Στεφάνου, και τους Προέδρους των Σωματείων κ.κ. Πολυδούλη και Μήτσκα για τις άοκνες προσπάθειές τους στην προώθηση των εργασιών του Ναυπηγείου, έχοντας την πεποίθηση ότι η ενότητα και η σύμπνοια όλων των συμμετεχόντων στην παραγωγική διαδικασία του Ναυπηγείου αποτελεί τη βάση και την προϋπόθεση για την περαιτέρω ανάπτυξή του».    

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Ερμούπολη, 22 Οκτωβρίου  2013

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top