νεα κρητη totalfitness news


Δείτε την πρόγνωση του καιρού της Κυριακής

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες στη Δυτική Ελλάδα γρήγορα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, αναμένονται την Κυριακή.
Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 3 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 20 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι με βαθμιαία ενίσχυση σε ισχυρούς στο Βόρειο Ιόνιο.
Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν, θα επικρατεί την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Ν. Ευβοϊκό.
Ίδιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.


Read more: http://www.newsbomb.gr/

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top