νεα κρητη totalfitness news

Καιρός 22, 23, 24, 25, 26 Φεβρουαρίου: πόσο θα επιδεινωθεί
Πώς αλλάζει ο καιρός στις  232425 και 26 Φεβρουαρίου καθώς η ηλιοφάνεια των τελευταίων ημερών δίνει τη σκυτάλη στη συννεφιά;

Σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων  περιμένουμε τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει παροδικές βροχές και καταιγίδες που θα ξεκινήσουν το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και θα ενταθούν την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.
Από τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου θα ενταθούν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση, μετά τις πρώτες χαμηλότερες θερμοκρασίες της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου.
Ο καιρός θα παραμείνει σταθερός μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 25 Φεβρουαρίου για να εξασθενίσουν τα φαινόμενα, με παράλληλη άνοδο της θερμοκρασίας, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου.
Η πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό:
Ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός ανέφερε πως το σκηνικό του καιρού (παροδικές νεφώσεις, κατά τόπους πυκνότερες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά) θα παραμείνει το ίδιο και την Καθαρά Δευτέρα. Επίσης σχολίασε το πυκνό πέπλο ομίχλης που έγινε ιδιαίτερα αισθητό σε πολλά σημεία των νοτίων προαστίων την εβδομάδα που πέρασε και κάλυψε το λιμάνι του Πειραιά.
Αναλυτικά ο καιρός:
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου:
Καιρός: αρχικά στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές. Τις βραδινές ώρες οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία στο Αιγαίο βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση.
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου:
Καιρός: νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νότια και χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Σταδιακή βελτίωση του καιρού από το βράδυ στα δυτικά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε περαιτέρω πτώση.
Τρίτη 25 Φεβρουαρίου:
Καιρός: στα ανατολικά και νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου:
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές.
Άνεμοι: στα δυτικά δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειων διευθύνσεων 3 με 4 και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά πελάγη 5 με 7 μποφόρ και βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: σε άνοδο.


Πηγή: http://www.fimes.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top