Υπέροχη μυρωδιά, πλούσια γεύση – ένα κλασσικό ελληνικό φαγητό που όλοι αγαπάμε! Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για τους λαχανοντολμάδες από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Διαβάστε τη συνταγή για τους λαχανοντολμάδες:
Mερίδες: 6
Mερίδες: 6
Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 45 λεπτά
Υλικά συνταγής:
1 λάχανο αφράτο και ελαφρύ Για τη γέμιση:500 γραμμ. κιμά ανάμικτο (αρνί και χοιρινό ή μοσχάρι και χοιρινό) 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα 2 – 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 καρότα τριμμένα 1/2 ματσάκι άνηθο 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1 φλ. τσαγιού ρύζι για γεμιστά 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/2 φλ. τσαγιού νερό αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για το αυγολέμονο:2 κρόκους αυγών 2 λεμόνια
Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για τους λαχανοντολμάδες στο Συνταγές με κέφι.
Πηγή: http://www.fimes.gr
0 Comments :
Δημοσίευση σχολίου