νεα κρητη totalfitness news

    Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου σας ενημερώνουμε ότι στην συνεδρίαση του Συλλόγου μας Πράξη 135η / 05.02.2014 συζητήθηκε το θέμα της εγκατάστασης των αιολικών πάρκων στην Τήνο.

    Το Δ.Σ. συμφώνησε ομόφωνα με τις θέσεις του Δήμου Τήνου για το εν λόγω θέμα ότι, δηλαδή, ‘το όλο θέμα της εκμετάλλευσης των αιολικών πάρκων στο νησί μας δεν αντιμετωπίζεται στην πλέον ορθή του βάση και με γνώμονα την  ισόρροπη ανάπτυξή του και καθώς οι συνέπειες ενός τέτοιου έργου θα είναι σοβαρές και μη αναστρέψιμες και θα υποσκάψουν τις προσπάθειές μας πολλών ετών για μια Τήνο ελκυστική, με σεβασμό στις αληθινές αρετές της και στην απαράμιλλης ομορφιάς ενδοχώρα της’. Επίσης, είναι σύμφωνο με την απόφαση του Δήμου Τήνου να καταθέσει αίτηση ακυρώσεως κατά της υπουργικής απόφασης και αίτηση αναστολής εκτελέσεώς της ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας ή κάθε αρμόδιου Δικαστηρίου.
    Πιστεύουμε ακράδαντα ότι σαφώς και οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας είναι προσοδοφόρες και επιφέρουν ανάπτυξη σε ένα τόπο, αρκεί όμως να γίνονται με συνέπεια και σεβασμό για τον τόπο αυτό, τους κατοίκους και τους επισκέπτες του, ώστε να υπάρχουν πραγματικά οφέλη.
    Οι θέσεις του Συλλόγου μας κατατέθηκαν με έγγραφο με Αρ. Πρωτ. 14/06.02.2014 στο Δήμο Τήνου, ώστε να γίνει υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου μία συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης του θέματος, καταθέτοντας αίτηση ακυρώσεως και αίτηση αναστολής της απόφασης.
Για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

       Ο Πρόεδρος                                 Η Γενική Γραμματέας

    Ανδρέας Τσιμέκης                                 Λουκία Κολλάρου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top