νεα κρητη totalfitness news

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, από τη στιγμή που δημιουργηθήκαμε ως Κίνημα, είμαστε υπέρ της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 
Πάγια θέση μας, όπως επανειλημμένα έχει δηλώσει ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος και όπως περιλαμβάνεται στις Ιδρυτικές και Προγραμματικές Αρχές μας, είναι ότι ο λαός πρέπει να εκφράζει με την δική του ψήφο του τις προτιμήσεις του σε ό,τι αφορά την συνολική εκπροσώπησή του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, δηλαδή χωρίς Βουλευτές Επικρατείας, αλλά και για την Ευρωβουλή και για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Επίσης πάγια είναι και η θέση μας για δημοψηφίσματα, σε όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Η απόφαση των Σαμαρά - Βενιζέλου, να αλλάξουν εσπευσμένα το νόμο για τις ευρωεκλογές, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, δείχνει ότι προχωρούν σε κινήσεις αντιπερισπασμού για τα ασφυκτικά εσωτερικά τους προβλήματα, παραδίδοντας, μάλιστα, με άκρατη υποκρισία και μαθήματα... Δημοκρατικής ευαισθησίας!

Ποιοι; Εκείνοι που έχουν «κατακρεουργήσει» το Δημοκρατικό Πολίτευμα με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, με νομοσχέδια «Όλα σε ένα άρθρο», όταν προσφεύγουν σε πρακτικές άλλων εποχών που ο κόσμος δεν θέλει να θυμάται και όταν ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί του αρνούνται να απαντούν στη Βουλή σε Αρχηγούς Κομμάτων και Βουλευτές».


http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top