νεα κρητη totalfitness news

Ηρωας ακούει στο όνομα Zenko Hrynkiw- Ο γιατρός που περπάτησε 10 χλμ σε χιονοθύελλα για να σώσει έναν ασθενή
Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η ιστορία ενός γιατρού από την Αλαμπάμα, ο οποίος περπάτησε 10 χιλιόμετρα μέσα στη χιονοθύελλα για να σώσει έναν ασθενή.

Ηταν πρωί της Τρίτης όταν ο νευροχειρουργός Δρ. Zenko Hrynkiw στο Birmingham ο μόνος νευροχειρουργός στο Trinity Medical Center ειδοποιήθηκε για ένα επείγον περιστατικό.

Ο Hrynkiw επιχείρησε να φτάσει στο νοσοκομείο οδηγώντας αλλά η κατάσταση που επικρατούσε, εξηγεί η Huffington Post, δεν του επέτρεψε να φτάσει μακριά.
Τόσο οι τοπικές αρχές όσο και το ίδιο το νοσοκομείο Trinity αναζήτησαν εναλλακτικό μέσο μεταφοράς αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

«Του τηλεφώνησα ξανά και είπε: 'έρχομαι με τα πόδια», δήλωσε ο Davis.
Ο Ηrynkiw χρειάστηκε περίπου πέντε ώρες για να φτάσει στο νοσοκομείο.
Ο ασθενής είχε ήδη περάσει την απαραίτητη προετοιμασία για να γίνει η επέμβαση. Ο Hyrnkiw μίλησε με την οικογένειά του και μπήκε στο χειρουργείο.

«Αν δεν είχε μπει στο χειρουργείο, ο ασθενής θα είχε πεθάνει, αυτό είναι το πιθανότερο», τόνισε ο Davis, σημειώνοντας πως η συμπεριφορά και η ανταπόκριση του Hyrnkiw δεν τον εξέπληξε.

«Είναι εδώ περίπου 330 ημέρες το χρόνο, είναι αφοσιωμένος», συνέχισε ο Davis. «Πριν αρχίσουμε την επέμβαση του είπα: 'είσαι καλός άνθρωπος'. 'Απλά κάνω τη δουλειά μου', μού απάντησε»


Πηγή:  iefimerida.gr 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top