νεα κρητη totalfitness news

 
 
Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας φαρσοκωμωδίας με πρωταγωνιστή το Δήμαρχο Τήνου και κομπάρσους ορισμένα μέλη της δημοτικής του πλειοψηφίας, τα οποία μάλλον δείχνουν να αγνοούν τον πραγματικό τους ρόλο.

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό καλούμαστε ως δημοτική παράταξη να αναδείξουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι που προσπαθεί να παίξει ο κ. Σιώτος με απώτερο σκοπό, όπως πάντα βέβαια, την πολιτική του επιβίωση.

Θα έπρεπε να γνωρίζετε κ. Σιώτε, ότι ο ρόλος του Δημάρχου είναι πολύ καθοριστικός για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας κι εσείς δυστυχώς δεν ανταποκρίνεστε στο ελάχιστο όσον αφορά τα καθήκοντα σας. 

Αντιθέτως παίζετε με τους Θεσμούς, χρησιμοποιείτε τους συνεργάτες σας δημοτικούς συμβούλους για το προσωπικό σας όφελος και φυσικά εμπαίζετε τους δημότες της Τήνου, θυσιάζοντας τα πάντα στο βωμό της προσωπικής σας μωροφιλοδοξίας.

Παρόλα αυτά όμως την ίδια ευθύνη μ’ εσάς φέρουν κι εκείνοι που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας το κακόγουστο σχέδιό σας.

 Πιο συγκεκριμένα εν ενεργεία Δημοτική Σύμβουλος παραιτείται απο τη θέση της, στην οποία την έχει εκλέξει ο Τηνιακός λαός και εξουσιομανής "προσωπικότητα" ορκίζεται ως πρώτος επιλαχών, Δημοτικός Σύμβουλος αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και αρμοδιότητες Αντιδημάρχου.Μια εβδομάδα αργότερα τα εν λόγω αυτά δύο πρόσωπα ανακοινώνονται ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με την παράταξη του κ. Σιώτου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο κ. Σιώτε, είναι το εκλεγμένο όργανο διοίκησης του τόπου μας και οφείλετε να το σέβεστε. Είστε υποχρεωμένος να σεβαστείτε τη βούληση των Τηνιακών και να μην περιπαίζετε τους δημότες, προσπαθώντας να παραμείνετε με κάθε τρόπο στην πολυπόθητη για έσας καρέκλα. 

Αναγνωρίζουμε την αγωνία σας για το αποτέλεσμα των επερχόμενων δημοτικών εκλογών του Μαίου, όμως θέλουμε να σας καταστήσουμε σαφές ότι θα προστατεύσουμε με κάθε τρόπο την αξιοπιστία και τη λειτουργία του Δημοτικού μας Συμβουλίου, το οποίο εσείς προσπαθείτε σκόπιμα, από τότε που αναλάβατε τα καθήκοντα σας, να απαξιώσετε.

Κοιτάξτε γύρω σας, δε σας έχουν απομείνει παρά ελάχιστοι και να θυμάστε ότι η μανία των στοιχείων της φύσης ξεσπά πάντα στις υψηλότερες κορυφές κι ο λαός είναι ένα από τα στοιχεία της φύσης κι αυτός και έχει τον τρόπο να μαίνεται…
 
 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top