νεα κρητη totalfitness news


pathon tinos 22

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’ τελέσθηκε στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου η Ακολουθία των Αγίων και Αχράντων Παθών του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού συμπαραστατουμένου υπό των Διακόνων του Πανιέρου Ναού και με τη συμμετοχή του αρχηγού της μείζονος αντιπολιτεύσεως του Δήμου Τήνου, του Αντιπροέδρου της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας, του Λιμενάρχη Τήνου, του Διοικητού του ΑΤ Τήνου, του Διοικητού του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τήνου, των μελών της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, του Πολιτευτή των Κυκλάδων, και πλήθους ευσεβών Τηνίων και προσκυνητών από όλη την Ελλάδα αλλά και μέρη του εξωτερικού που συρρέουν στην ιερά νήσο για τον εορτασμό του Αγίου Πάσχα.
Τους ύμνους του Όρθρου της Μ. Παρασκευής απέδωσαν οι Ιεροψάλτες του Πανιέρου Ναού, υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Στυλ. Κοντακιώτη.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου ευχόμενος σε όλους καλή κι ευλογημένη Ανάσταση.
 
Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top