νεα κρητη totalfitness news



Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, ο δεματοποιητής δεν λειτουργεί σήμερα λόγω ΕΛΛΙΠΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ και όχι βλάβης του δικτύου της ΔΕΗ!

Η μία αλήθεια φέρνει την άλλη. Με την απάντηση του κ. Αντιδημάρχου αναδεικνύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η πλήρης εγκατάλειψη των εγκαταστάσεων του χώρου απόθεσης απορριμάτων περιουσίας Δήμου Τήνου.

Ίσως δεν γνωρίζετε, ως οφείλετε, κύριε Αντιδήμαρχε ότι στην εγκατάσταση του δεματοποιητή, βάσει της αρχικής προμήθειας, έχει τοποθετηθεί γεννήτρια, με τη βοήθεια της οποίας μάλιστα, ο δεματοποιητής λειτούργησε 6 μήνες, προ της συνδέσεως του με το δίκτυο της ΔΕΗ. Αυτό σημαίνει ότι όταν κάποια στιγμή υπάρχει διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος από το δίκτυο, ο δεματοποιητής δύναται να συνεχίζει να δουλεύει με την παροχή ρεύματος από τη γεννήτρια!

Από τα όσα δηλώνετε προφανώς η γεννήτρια που αναφέρουμε δεν λειτουργεί και αυτό οφείλεται στην γνωστή σε όλους όσοι ενδιαφέρονται, ελλιπή συντήρηση τόσο του δεματοποιητή όσο και του συστήματος πυρόσβεσης στο συγκεκριμένο χώρο!

Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα της ανακοίνωσης του Αντιδημάρχου :

«Με τον όρο προεκλογική περίοδος χαρακτηρίζεται συγκεκριμένο χρονικό διάστημα προ της διεξαγωγής εκλογών. Ο χρόνος αυτός είναι πολύ σημαντικός για τη διενέργεια εκλογών, γιατί από την έναρξή του αρχίζουν να υπολογίζονται οι χρονικές προθεσμίες συγκεκριμένων λειτουργιών του εκλογικού συστήματος, π.χ., δήλωση υποψηφιοτήτων, προετοιμασία υπηρεσιών, καθορισμοί επιτροπών, όπως και σχετικές απαγορεύσεις. H προεκλογική περίοδος των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών αρχίζει 30 ημέρες προ της διεξαγωγής τους και λήγει την προηγούμενη της οριζόμενης ημερομηνίας διεξαγωγής.»

Δυστυχώς όμως για το Νησί μας η προεκλογική περίοδος άρχισε από τον Δεκέμβριο του 2017.

Κύριε Αντιδήμαρχε,

Προφανώς η λειτουργία του Δήμου, για την Παράταξη σας, δεν έχει συνέχεια και αυτό το μάθατε καλά από τις επιλογές του επικεφαλής σας.

Πιο τρανταχτή απόδειξη από το τσουνάμι αντικαταστάσεων των κατεχόντων θέσεις ευθύνης του Δήμου Τήνου την τελευταία διετία δεν υπάρχει. Πιο συγκεκριμένα ο νυν δήμαρχος Τήνου επέλεξε κατά την ανάληψη των καθηκόντων του να παραγκωνίσει τις έως τότε επιλογές του προκατόχου του, ανατρέποντας ουσιαστικά εξ ολοκλήρου τον έως τότε σχεδιασμό του.

Και ερχόμαστε σήμερα όπου όταν τα πράγματα ζορίζουν, παίρνει μπρος η γνωστή κασέτα: « - Βρίσκομαι σε αυτή την θέση ελάχιστο καιρό». Άρα θα πρέπει να χρεωθεί τις όποιες αρρυθμίες ο προηγούμενος Αντιδήμαρχος και εκείνος με την σειρά του να τις χρεώσει στον προκάτοχο του (σημειωτέον όλοι στην ίδια παράταξη).

Κύριε Αντιδήμαρχε,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι, ως «επαγγελματίες πολιτικοί» (sic), οι περισσότεροι από εμάς εκθέτουμε τον εαυτό μας για πρώτη φορά, είμαστε αυτοδημιούργητοι, επιστήμονες ή άνθρωποι της βιοπάλης που μάθαμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Τα σχόλια περί ευπρέπειας και πολιτικών σκοπιμοτήτων καλό είναι να στραφούν προς συνυποψήφιους σας που χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την κινητή τηλεφωνία εκβιάζουν τους συμπολίτες μας, προσπαθώντας να υφαρπάξουν την ψήφο τους.

Κλείνοντας, ξεκαθαρίζουμε ότι τα θέματα ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΔΡΕΥΣΗΣ είναι υψίστης σημασίας για τον νησί μας δεδομένης και της έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου και δυστυχώς φαίνεται ότι ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΡΚΕΙΣ για την αντιμετώπισή τους .

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top