νεα κρητη totalfitness news


Ενημερωθείτε για το πότε θα βγουν στο taxisnet τα οριστικά αποτελέσματα για το κοινωνικό μέρισμα. Οδηγίες για την αίτηση
Τα τελικά αποτελέσματα για το κοινωνικό μέρισμα των αιτήσεων στο taxisnet που αναγράφουν την ένδειξη ''ενδεικτικό'' θα αναρτηθούν στην εφαρμογή των αιτήσεων στις αρχές Μαΐου σύμφωνα με το dikaiologitika.gr ,ενώ θα σταλεί ενημέρωση και με email στους αιτούντες.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιων Εσόδων κ Θεοχάρη οι αιτούντες για το κοινωνικό μέρισμα θα γνωρίζουν το τελικό αποτέλεσμα της αίτησης τους μέσω του gsis.gr,λίγο πριν την καταβολή της πρώτης ''φουρνιάς'' του επιδόματος που υπολογίζεται ότι θα  που υπολογίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί περίπου στις 9 με 12 Μαΐου.
Σχεδόν στο σύνολο των αιτήσεων η εφαρμογή του taxisnet αναφέρει την ένδειξη ''ενδεικτικό'' ως αποτέλεσμα. Έτσι η ΓΓΠΣ θέλει πριν οριστικοποιήσει τα αποτελέσματα για το ποιος θα πάρει τελικά το κοινωνικό μέρισμα, να κάνει περαιτέρω ελέγχους στα στοιχεία των αιτούντων.
Ο κ. Θεοχάρης σήμερα έκανε γνωστό ότι στις αρχές του Μαΐου δηλαδή μέχρι το πολύ τις 9 Μαΐου, θα σταλεί email στους αιτούντες που θα τους ενημερώνει για το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησης τους αλλά και οι αιτούντες θα μπορούν να μπουν στην εφαρμογή της αίτησης και να δουν (όταν ανακοινωθούν) το εάν θα πάρουν το δικαιούμενο ποσό ή όχι.
Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης θα υπάρξει και δεύτερο γύρος δικαιούχων μετά την λήξη της προθεσμίας των αιτήσεων στις 30 Ιουνίου 2014 ενώ σχεδιάζονται και αλλαγές στα κριτήρια εφόσον δεν διατεθούν όλα τα προβλεπόμενα χρήματα ύψους 525 εκατ ευρώ.Οι αλλαγές που σχεδιάζονται να γίνουν στα κριτήρια είναι η διεύρυνση κατά 500 ευρώ του εισοδηματικού όριο των 6.000 ευρώ (δηλαδή να ανέλθει στις 6.500 ευρώ) με απομείωση του επιδόματος που δικαιούνται, όπως συμβαίνει με τους ένστολους. Για παράδειγμα ένας άγαμος με εισόδημα 6.200 ευρώ να λαμβάνει επίδομα 300 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι για τους ένστολους με τακτικές αποδοχές πάνω από το όριο των 1.500 ευρώ και μέχρι 1.541 ευρώ για κάθε 1 ένα ευρώ επιπλέον η ενίσχυση μειώνεται κατά 12 ευρώ. Το κόστος από τη διεύρυνση του εισοδηματικού ορίου κατά 500 ευρώ υπολογίζεται σε 30 εκατ. ευρώ.
Επίσης μετά το τέλος των αιτήσεων δηλαδή στις 30 Ιουνίου θα επανεξεταστούν οι αιτήσεις που απορρίφθηκαν. Η επανεξέταση θα γίνει με βάσει τα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων του 2014 και αφορούν στα εισοδήματα του 2013. Δηλαδή θα ληφθούν υπόψη οι φορολογικές δηλώσεις του 2014 όχι μόνο για τους μακροχρόνια άνεργους όπως ορίζεται στην απόφαση, αλλά και για τα φτωχά νοικοκυριά που απορρίφθηκαν από το σύστημα.
Μέχρι χθες το μεσημέρι είχαν γίνει 456.000 αιτήσεις ενώ εγκρίνονται οι τέσσερις στις δέκα. 160.000 αιτήσεις εκκρεμούν για περαιτέρω αξιολόγηση.
Χρήσιμες οδηγίες για την αίτηση
Όπως είναι ήδη γνωστό η αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα γίνεται στο taxisnet το σύστημα που γίνονται και οι φορολογικές δηλώσεις αλλά και η αίτηση Α21. Τι χρειάζεται όμως για να μπείτε στην εφαρμογή αυτή του taxisnet για να κάνετε την αίτηση.
Απαραίτητα θα πρέπει να γνωρίζετε τους προσωπικούς κωδικούς σας που κάνετε την φορολογική δήλωση.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top