νεα κρητη totalfitness news

Πρόσφατα και συγκεκριμένα σήμερα,  έπεσε στην αντίληψή μου η ανακοίνωση του χορηγού επικοινωνίας της αθλητικής εκδήλωσης  "Εξωμεριά Trail Race" . Ως εδώ καλά, όμως προχωρώντας παρακάτω στην ανάγνωση αναφέρει τα εξής : 

" Για όσους δε γνωρίζουν, η tiniaki.gr δουλεύει ομαδικά για την ενημέρωση των Τηνιακών, των Κυκλαδιτών και των Αιγαιοπελαγιτών, ντόπιων και αποδήμων.


Κύριοι το να επιλέξετε όποιον θέλετε εσείς ως χορηγό επικοινωνίας είναι αναφέρετο δικαίωμά σας αλλά το να απαξιώνεται όλα τα υπόλοιπα μέσα που υπάρχουν στο νησί με αυτά που γράφετε δεν είναι δικαίωμά σας.

Από όλα τα ηλεκτρονικά μέσα που υπάρχουν στο νησί καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας, τόσο σε ποιότητα όσο και σε έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Πάντα σεβόμενοι τον αναγνώστη, την προερχόμενη πηγή αλλά και  με συνέπεια, εντιμότητα, σοβαρότητα και σεβασμό προς τους συναδέλφους, αφιλοκερδώς, χωρίς το παραμικρό κέρδος. 

Αν θυμάστε ως Φωνή της Τήνου από την αρχή αγκαλιάσαμε την εκδήλωσή σας και την διαφημίζαμε μέχρι και πρόσφατα. Δεν το αναφέρουμε για κανένα άλλο λόγο,  παρά μόνο για την ιστορία. Το να μην μας επιλέξετε ως  χορηγό είναι δικαίωμα σας αλλά το να κάνετε αυτού του στιλ αναρτήσεις δεν θα το χαρακτηρίσουμε εμείς αλλά οι αναγνώστες μας.... επιεικώς όμως θα την χαρακτηρίζαμε ως πληρωμένη... Δηλαδή πλην  tiniaki.gr όλοι οι άλλοι τι είναι? 

Δεν μπορείτε να μηδενίζετε  τον χρόνο, τον κόπο και την δουλεία που καταβάλλεται από όλους εμάς, τόσο από την μεριά της Φωνής όσο και από την πλευρά των υπολοίπων ηλεκτρονικών μέσων για την ενημέρωση των Τηνιακών, των Κυκλαδιτών και των Αιγαιοπελαγιτών, ντόπιων και αποδήμων. 

Για την Φωνή της Τήνου
Μάριος Φώσκολος



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top