νεα κρητη totalfitness news

Σε συνάντηση προετοιμασίας και δράσης συγκεντρωθήκαμε όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας Τήνος / Δημιουργική Πορεία την Κυριακή 27.04.2014.

Οι συμμετέχοντες δώσαμε λόγο τιμής για αξιοπρεπή και έντιμο αγώνα ενάντια στη μιζέρια, στην αναλγησία και στην αλαζονεία της εξουσίας που έχει καταλάβει αυτούς που διοικούν σήμερα το Δήμο Τήνου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος του συνδυασμού μας Σίμος Ορφανός, γνώστης της Διοίκησης, αναφέρθηκε στα λάθη και τις παραλείψεις της σημερινής πλειοψηφίας του κ. Κροντηρά. Αναφέρθηκε επίσης στην πλήρη εγκατάλειψη που έχουν περιέλθει τα χωριά μας αλλά και η πόλη της Τήνου.

Εξήγησε πως η όποια εκτέλεση ή προώθηση κάποιων έργων όπως το Κλειστό Γυμναστήριο, το 1ο Δημοτικό, ο Βιολογικός καθαρισμός για την πόλη και τις γύρω περιοχές κ.α. «πατάνε» πάνω σε μονοπάτια, που επιμελώς είχαν προετοιμάσει επί πολλά χρόνια οι προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου Τήνου και της καπηλείας που επιχειρείται από τον κ. Κροντηρά.

Τα γεγονότα τα οποία μας μετέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σίμος Ορφανός, ενίσχυσαν τα ερωτηματικά, για τον τρόπο διοίκησης και εκτέλεσης έργων από τη σημερινή διοίκηση του Δήμου Τήνου που κινείται στα όρια της νομιμότητας καθώς και τις ρητορείες του σημερινού Δημάρχου, που αποσκοπούν στη δημιουργία εντυπώσεων και μόνο.

Τέλος, αναφέρθηκε στις απαράδεκτες τακτικές εκβιασμών,  ύβρεων και ψεύτικων υποσχέσεων που μετέρχονται ορισμένοι του περιβάλλοντος Κροντηρά.

Υπόσχεση αγώνα και βεβαιότητα για τη νίκη μέσα σε χειροκροτήματα ήταν η κατακλείδα, μεταφέροντας το θετικό κλίμα το οποίο διαφαίνεται σε πόλη και χωριά της Τήνου, υπέρ του Συνδυασμού μας Τήνος / Δημιουργική Πορεία.




Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top