νεα κρητη totalfitness news

  
    Η <<Leon...Τουριστική Ο.Ε.>> (www.leontouristiki.gr)  είναι η Μαθητική Εικονική Επιχείρηση του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης. Δημιουργήθηκε με την πρωτοβουλία των μαθητών/ -τριών και του υπεύθυνου καθηγητή του
Μαθητικού Πολιτιστικού Ομίλου <<Νεανικής Επιχειρηματικότητας>> της Σχολής, στα πλαίσια του Πανελλήνιου Διαγωνισμού <<ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2014>>, του Σωματείου <<Επιχειρηματικότητα Νέων>> / Junior Achievement Greece (Σ.Ε.Ν. / JA Greece).  Σ΄αυτόν τον Διαγωνισμό αυτό, συμμετέχουν 51 ιδιωτικά και δημόσια σχολεία από όλη την Ελλάδα.

      Λειτουργούμε σαν πραγματική επιχείρηση, δημιουργούμε μια συγκεκριμένη υπηρεσία, την οποία προωθούμε, διαφημίζουμε και <<πουλάμε>>! Τα όποια κέρδη μας θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, όπως ορίζει τόσο το καταστατικό της <<επιχείρησής>> μας όσο και ο κανονισμός του διαγωνισμού. Ειδικότερα, έχουμε δημιουργήσει μια ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσα από την οποία προωθούμε τον ελληνικό τουρισμό, η ιστοσελίδα μας παρέχει στον επισκέπτη της τόσο τις απαραίτητες τουριστικές πληροφορίες, αλλά κατατάσει τους προορισμούς και τις υπόλοιπες πληροφορίες με βάση το είδος τουρισμού. 

Άμεσος στόχος της <<επιχείρησης>> είναι η επέκταση των παρεχόμενων υπηρεσιών, δηλαδή η προσθήκη επιπλέον προορισμών στην ιστοσελίδα μας, αλλά και η δημιουργία εφαρμογής με τις πληροφορίες μας για τα <<έξυπνες>> συσκευές και <<έξυπνα>> τηλέφωνα. Μάλιστα, η <<Leon...Τουριστική Ο.Ε.>> βραβεύτικη στην Εμπορική Έκθεση που έλαβε χώρα στις 21 Φεβρουαρίου 2014, με τον Έπαινο Τουριστικής Ανάπτυξης!


      Η <<Leon...Τουριστική Ο.Ε.>> σκοπό έχει την προώθηση, ενός από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας μας του ελληνικού τουρισμού και απώτερο στόχο την ενίσχυσή του, λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που υπάρχουν τόσο σε εγχώριο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Ελλάδα, είναι ένας διαχρονικός προορισμός: η ιστορία αλλά και η φυσική ομορφιά της Ελλάδας προσελκύει εκατομμύρια τουρίστες ετησίως. 

Η ταυτότητα του Ελληνικού Τουρισμού είναι ένας συνδυασμός σφρίγους και τραχύτητας, απομόνωσης και ανθεκτικότητας, αγάπης για τον τόπο και ανοιχτών οριζόντων.
Θέλουμε και χρειαζόμαστε <<τον τουρισμό της Ελλάδας μας στο προσκήνιο>>.

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Γκιάλας | k.gkialas@gmail.com

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top