Γλυκιά και δροσιστική βυσσινάδα.. δες πώς θα τη φτιάξεις!
Τι θα χρειαστείς;1 κιλό καθαρισμένα βύσσινα
1κιλό μαύρη ζάχαρη
2-3 κ.γ χυμό λεμόνι
Εκτέλεση:
-Βγάλε όλο το χυμό από τα βύσσινα (στο μπλέντερ ή με το χέρι στο τρυπητό ).
-Βάλε το χυμό από τα βύσσινα με τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα και άφησέ τα να βράσουν, μέχρι να δέσει και να μοιάζει με σιρόπι το μείγμα (Προσοχή: Μην το αφήσεις πολύ και πήξει!)
-Έπειτα πρόσθεσε και το χυμό λεμονιού στην κατσαρόλα και βγάλε την από τη φωτιά.
-Όταν κρυώσει η βυσσινάδα βάλε τη σε αποστειρωμένα μπουκάλια.
Σερβίρισμα:
-Βάλε 1-2 δάχτυλα βυσσινάδα στο ποτήρι και γέμισέ το μέχρι επάνω με κρύο νερό για να αραιώσει.
1κιλό μαύρη ζάχαρη
2-3 κ.γ χυμό λεμόνι
Εκτέλεση:
-Βγάλε όλο το χυμό από τα βύσσινα (στο μπλέντερ ή με το χέρι στο τρυπητό ).
-Βάλε το χυμό από τα βύσσινα με τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα και άφησέ τα να βράσουν, μέχρι να δέσει και να μοιάζει με σιρόπι το μείγμα (Προσοχή: Μην το αφήσεις πολύ και πήξει!)
-Έπειτα πρόσθεσε και το χυμό λεμονιού στην κατσαρόλα και βγάλε την από τη φωτιά.
-Όταν κρυώσει η βυσσινάδα βάλε τη σε αποστειρωμένα μπουκάλια.
Σερβίρισμα:
-Βάλε 1-2 δάχτυλα βυσσινάδα στο ποτήρι και γέμισέ το μέχρι επάνω με κρύο νερό για να αραιώσει.
http://www.briefingnews.gr
0 Comments :
Δημοσίευση σχολίου