νεα κρητη totalfitness news

Eptanisos
 H FAST FERRIES με χαρά ανακοινώνει την αγορά του νέου της πλοίου, με την προσθήκη του οποίου ο στόλος της πλέον αριθμεί τρία πλοία.

Το νέο μας πλοίο "FAST FERRIES ANDROS" έχει μήκος 115 μ., πλάτος 20,2 μ. και δυνατότητα μεταφοράς 1200 επιβατών και 285 αυτοκινήτων ή 90 αυτοινήτων και 50 φορτηγών οχημάτων με υπηρεσιακή ταχύτητα 19 κόμβων. Διαθέτει τους πλέον άνετους και πολυτελείς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, όπως και ευκολίες πρόσβασης με κυλιόμενες σκάλες.

Το "FAST FERRIES ANDROS", μετά την πλήρη προσαρμογή του στους πλέον σύγχρονους κανόνες ασφαλείας και στα επίπεδα ποιότητας που ήδη εφαρμόζει η FAST FERRIES, αλλά και με την τοποθέτηση stabilizers του οίκου Mitsubishi που θα εξασφαλίζουν ακόμη πιο άνετη πλεύση με όλες τις καιρικές συνθήκες, θα ενταχθεί στις ακτοπλοϊκές γραμμές πλαισιώνοντας τα ήδη καταξιωμένα ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π.

Η FAST FERRIES εν μέσω δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας, επιλέγει να επενδύσει για μία ακομη φορά στην ακτοπλοία μας, προσφέροντας ποιοτικό τρόπο μετακίνησης επιβατών και μεταφοράς εμπορευμάτων αλλά και νέες θέσεις εργασίας, προσβλέποντας στην ανάπτυξη των νησιών μας και προσδοκώντας στην συνέχεια της μέχρι τώρα αξιοσημείωτης στήριξης τόσο του επιβατικοιύ κοινού, όσο και των συνεργατών της.

Πηγή nautilia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top