νεα κρητη totalfitness news

mykonos-weddings
φωτογραφία από mykonos-weddings.com
Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι γάμοι τελούνται το καλοκαίρι στο νησί της Μυκόνου. Ζευγάρια από κάθε γωνιά του πλανήτη γνωρίζοντας τις ομορφιές του νησιού σπεύδουν κάθε χρόνο και προγραμματίζουν τον γάμο τους στη Μύκονο. 
 
Ένα μεγάλο ποσοστό γάμων είναι πολιτικοί. Οι πολιτικοί γάμοι τελούνταν μέχρι σήμερα στο Δημαρχείο με αποτέλεσμα να μην είναι λίγες οι φορές που συναντάμε στους δρόμους ζευγάρια με κοστούμι και νυφικό να ποζάρουν σε ειδυλλιακά τοπία προκειμένου να φωτογραφηθούν και να κρατήσουν για πάντα ζωντανή την ανάμνηση. 
 
Την διαμορφωμένη αυτή κατάσταση έρχεται με νέα απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο να την διευρύνει, δίνοντας την δυνατότητα διεξαγωγής των πολιτικών γάμων τόσο εκτός ωραρίου λειτουργίας του Δήμου, όσο και μακριά από την Δημοτική αίθουσα, δίνοντας την δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης ενός τουριστικού προϊόντος που έχει αξιοποιηθεί πολύ σε άλλα νησιά, όπως για παράδειγμα στην Σαντορίνη.
 
Παράλληλα με πρόσφατη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο καθόρισε και το τέλος για τους πολιτικούς γάμους, ανάλογα με την ημέρα και τον τόπο διεξαγωγής τους, με σκοπό την αντιμετώπιση των δαπανών με τις οποίες επιβαρύνεται ο Δήμος για την οργάνωση, διαμόρφωση, καθαριότητα και συντήρηση του χρόνου τέλεσης των πολιτικών γάμων καθώς και για την υπερωριακή απασχόληση των εμπλεκομένων.
 
Το τέλος αυτό βαρύνει τους νεόνυμφους οι οποίοι τελούν τον πολιτικό γάμο και θα καταβάλλεται στο Ταμείο του Δήμου μαζί με την αίτηση για την τέλεση του γάμου. 
Συγκεκριμένα το ανταποδοτικό τέλος για τους πολιτικούς γάμους μετά την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. διαμορφώνεται ως εξής:
 
Για δημότες 
30,00€ όταν πρόκειται για έναν ή και δύο δημότες εντός του Δημαρχιακού Μεγάρου
100,00€ όταν πρόκειται για έναν ή και δύο δημότες εκτός του ωραρίου κι εντός του Δημαρχιακού Μεγάρου
200,00€ για εκτός του Δημαρχιακού Μεγάρου για έναν ή και για δύο δημότες
 
Για μη δημότες
100,00€ για μη δημότες εντός του ωραρίου του Δημαρχιακού Μεγάρου
200,00€ για μη δημότες, εκτός του ωραρίου κι εντός του Δημαρχιακού Μεγάρου
500,00€ για μη δημότες και εκτός Δημαρχιακού Μεγάρου 

Πηγή androsportal.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top