νεα κρητη totalfitness news

Αποτέλεσμα εικόνας για Εργασίες καθαρισμού οδικού δικτύου ΤήνουΘΕΜΑ 7ο : Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Τήνου για το έργο «εργασίες καθαρισμού επαρχιακού και αγροτικού οδικού δικτύου νήσου Τήνου».

Αντικείμενο της ανωτέρω Προγραμματικής Σύμβασης αποτελεί η συνεργασία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και του Δήμου Τήνου για την αντιμετώπιση των εκτάκτων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την Τήνο το μήνα Ιανουάριο 2015 με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τις συνεχείς και έντονες χιονοπτώσεις τον παγετό και τους ισχυρούς ανέμους. Οι ανωτέρω συνθήκες προκάλεσαν καταπτώσεις στο οδόστρωμα από τις υπερκείμενες ιδιοκτησίες καθώς επίσης και βλάβες στο εσωτερικό αγροτικό δίκτυο των οικισμών.


Η Προγραμματική Σύμβαση υλοποιείται από τον Δήμο Τήνου ο οποίος συντονίζει και επιβλέπει τις απαραίτητες εργασίες καθαρισμού λόγω της ιδιαίτερης γνώσης των περιοχών. Συνοπτικά προβλέπονται εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης της βατότητας του ασφαλτοστρωμένου οδικού δικτύου, άρσεις καταπτώσεων βράχων και γαιών, καθώς και καθαρισμός των χαντακιών με μηχανικά μέσα. 

Κατόπιν των ανωτέρω το προτεινόμενο σχέδιο της Προγραμματικής Σύμβασης, τίθεται υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου για λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Τήνου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, καθώς επίσης και την έγκριση των όρων του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης που περιγράφονται κατά άρθρο και στο σύνολο αυτής και την εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου για την υπογραφή αυτής. 

Ακολούθως ο Πρόεδρος έθεσε υπόψη των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου το σχέδιο της προγραμματικής σύμβασης, ανέγνωσε σημεία αυτής και κάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση αφού έλαβε υπόψη του την εισήγηση του Δημάρχου, το σχέδιο προγραμματικής σύμβασης τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 100 του Ν. 3852/2010, 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ 

1.- Εγκρίνει την σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Τήνου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για την εκτέλεση εργασιών καθαρισμού του επαρχιακού και αγροτικού οδικού δικτύου Νήσου Τήνου. 

2.- Την έγκριση των όρων του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης και 

3.- Εξουσιοδοτεί το Δήμαρχο Τήνου για την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης. Η απόφαση αυτή έλαβε αύξοντα αριθμό: 67/2015

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top