νεα κρητη totalfitness news

Tο i-Εκπαίδευση σε συνεργασία με την ΜΚΟ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» ξεκινούνπρόγραμμα επιδοτούμενων διαδικτυακών μαθημάτων σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου.

Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» επιδοτεί το 50% του κόστους όλων των μαθημάτων για τα οποία θα δημιουργηθούν τμήματα. Η επιδότηση αφορά μαθητές οικογενειών με οικονομικές δυσχέρειες σε όλη την Ελλάδα και όλους τους μαθητές που διαμένουν σε νησιωτικές και παραμεθόριες περιοχές.
Για ερωτήσεις, πληροφορίες και προεγγραφές στο πρόγραμμα «Διαδικτυακά Μαθήματα» της ΜΚΟ «ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ» μας στο 6981072600 (10.00πμ-16.00μμ).

  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ 50% ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ, νησιωτικών και λοιπών παραμεθόριων περιοχών
    Καλησπέρα, είμαστε μια νεοσύστατη καθαρά μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική, οργάνωση αλληλεγγύης. Εδώ και ένα χρόνο, από τότε που πραγματοποιήσαμε και επίσημα την έναρξη μας σε Πρωτοδικείο και εφορία, δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην συλλογή ρουχισμού και τροφίμων, τα οποία και διανέμουμε σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη. Εκτός από αυτό όμως , κύρια δράση μας, είναι η λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου, ώστε μαθητές οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε σε κάποιο φροντιστήριο, φοιτούν στο φροντιστήριο μας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, με έμπειρους εθελοντές καθηγητές, που παρέχουν πολύ υψηλού επιπέδου ενισχυτική διδασκαλία, σε μικρούς μαθητές γυμνασίου έως και προετοιμάζουν τελειόφοιτους μαθητές για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Μετά την επιτυχημένη λοιπόν υλοποίηση της παραπάνω δράσης μας, συνεχίζουμε και φέτος, προσπαθώντας να υποστηρίξουμε όσες περισσότερες οικογένειες μπορούμε και το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ξεκινάμε λοιπόν, παράλληλα με την λειτουργία του Κοινωνικού Δωρεάν Φροντιστηρίου, μία συνεργασία με διαδικτυακό φροντιστήριο, το οποίο παρέχει άριστη ενισχυτική, φροντιστηριακή εκπαίδευση σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται να επιδοτήσουμε σε αυτό το πρόγραμμα, οικογένειες μαθητών γυμνασίου και λυκείου, με 50% του κόστους, δηλαδή από τα 6 ευρώ ανά ώρα χρέωσης στο φροντιστήριο, ο επιδοτούμενος μαθητής θα καταβάλλει μόνο 3 ευρώ ανά ώρα, και η οργάνωση θα καταβάλει τα άλλα 3 ευρώ για λογαριασμό του μαθητή. Το ποσό καταβάλλεται καθαρά στο εν λόγω συνεργαζόμενο φροντιστήριο, και ο μαθητής δεν έχει καμία οικονομική υποχρέωση απέναντι στην οργάνωση. Η οργάνωση εκτός της επιχορήγησης 50% του κόστους, παρέχει επιπλέον, δωρεάν το λογισμικό πρόγραμμα στον μαθητή, ώστε να μην χρειάζεται τίποτα άλλο απλά έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή με σύνδεση στο ίντερνετ.
  • Η συγκεκριμένη πλατφόρμα, αποτελεί μια εντελώς νέα διαδικασία διδασκαλίας, βασισμένη σε επικοινωνία τύπου Skype, που έχει όμως εμπλουτιστεί με διαδραστικούς πίνακες και πολλές άλλες ρυθμίσεις, ώστε ο μαθητής να μπορεί για παράδειγμα να σηκώσει το χέρι του και να απαντήσει στην ερώτηση του καθηγητή, ακόμα και να λύσει μία άσκηση στον πίνακα, όπως ακριβώς σε ένα φροντιστήριο. Όλα αυτά φυσικά λειτουργούν σε πραγματικό χρόνο, και δεν μιλάμε για απλές τυποποιημένες μεθόδους διδασκαλίας με cd κλπ. Μιλάμε για άμεση επικοινωνία μαθητή και καθηγητή, με όλα τα οπτικοακουστικά μέσα, όπως θα γινόταν σε ένα ιδιαίτερο μάθημα, ή σε μία αίθουσα φροντιστηρίου. Η μόνη διαφορά είναι, ότι ο καθηγητής έχει την δυνατότητα να εντάξει το παιδί σε τμήμα που θα ταιριάζει ακριβώς στο επίπεδο του, χωρίς ο μαθητής να μένει πίσω σε ότι δεν καταλαβαίνει. Μπορεί βεβαίως να έρχεται, ανά πάσα στιγμή σε επαφή με τον καθηγητή, και να λύνει απορίες που προκύπτουν στο σχολείο, χωρίς να περιμένει αναγκαστικά την μέρα και την ώρα που θα γίνει το μάθημα. Κάτι που συμβαίνει στα συμβατικά φροντιστήρια.
  • Τέλος, μέσω της εν λόγω φροντιστηριακής υποστήριξης, ο μαθητής δεν ξοδεύει χρόνο και κυρίως χρήμα σε περιττές μετακινήσεις που επιβαρύνουν επιπλέον τον τόσο πιεσμένο, ανύπαρκτο πολλές φορές οικογενειακό προυπολογισμό. Μετά από τον αναλογισμό όλων των παραπάνω λοιπόν, σκεφτήκαμε να προχωρήσουμε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα επιδότησης των μαθητών,αρχικά νησιωτικών περιοχών που πιστεύουμε ότι έχουν περισσότερη ανάγκη και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν είναι πολύ μεγαλύτερες. Παρακαλώ, εάν θέλετε κοινοποιήστε το παραπάνω μήνυμα, ώστε να μπορέσουμε να εντάξουμε και να επιδοτήσουμε όσο περισσότερα παιδιά γίνεται και το έχουν πραγματικά ανάγκη, με σειρά προτεραιότητας βέβαια, μια που η οργάνωση μας είναι μη κερδοσκοπική και δεν λαμβάνει καμία επιδότηση. Οπότε το ποσό που διαθέτουμε, δεν είναι δυστυχώς χωρίς περιορισμό. Φυσικά, μπορεί όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά να μπει στο πρόγραμμα, να μας ενημερώσει εγκαίρως, ώστε να μπορέσουμε να δεσμεύσουμε από νωρίς το ποσό που θα χρειαστεί να δώσουμε στο φροντιστήριο για τον μαθητή, και να καλύψουμε τις ανάγκες του ακόμα και για πλήρες φροντιστηριακό πρόγραμμα. Ελπίζω να μπορέσουμε και εμείς από μέρους μας, αν και υπάρχει αρκετά μεγάλη απόσταση, να ενισχύσουμε οικογένειες της πόλης σας, που πραγματικά παλεύουν να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών τους, και να μπορέσουν έτσι τα ποσά που θα έδιναν για φροντιστήριο και για έξοδα μεταφοράς, να τα χρησιμοποιήσουν να καλύψουν κάποια άλλη ανάγκη.
  • www.oloimazi.org ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝ. 698 1072600 info@oloimazi.org

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top