νεα κρητη totalfitness news


martinos eikona

Πρόκειται για έναν από τους ισχυρότερους άνδρες της ελληνικής εμπορικής ναυτιλίας. Ο Αθανάσιος Μαρτίνος είναι ένας εφοπλιστής που σπάνια θα δει κάποιος να προβάλλεται στις κοσμικές στήλες των εφημερίδων.


Ο εφοπλιστής που σήμερα ελέγχει έναν στόλο από 19 δεξαμενόπλοια, 14 φορτηγά πλοία και ένα κοντέινερ, συνολικής μεταφορικής ικανότητας περίπου 3 εκατομμυρίων τόνων, είναι ένας από τους πιο συνεπείς υποστηρικτές του φιλανθρωπικού έργου της Εκκλησίας, χτίζοντας παράλληλα Ναούς σε διάφορα σημεία της χώρας, πολλούς εκ των οποίων στο νομό Κυκλάδων.
martinos dorotheos
Επίσης, έχει βοηθήσει με πολύ σημαντικές δωρεές αρκετά από τα νησιά του νομού και ειδικά τα μικρότερα, στα οποία δείχνει ιδιαίτερη αγάπη. Mε δικές του γενναιοδωρίες έχουν εκτελεστεί έργα σε νησιά των Δυτικών και Νοτίων Κυκλάδων.

Ο ιδιος προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ και να μην διαφημίζει την προσφορά του, όμως στους εκκλησιαστικούς κύκλους και στις κλειστές κοινωνίες των νησιών είναι γνωστός για το τεράστιο έργο του.

Την Πέμπτη ήρθε στην Σύρο και παραβρέθηκε στην γιορτή του Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής στην περιοχή τα Αληθινής, του Ιερού Προσκυνήματος της οποίας αποτελεί κτήτορας.  

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top