νεα κρητη totalfitness news




Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013 άρχισε η πνευματική πορεία των νέων της Ένωσης Καθολικής Νεολαίας Ελλάδος (ΕΚΝΕ) αντιπροσωπιών από την Τήνο και άλλες Εκκλησιαστικές Επαρχίες της Ελλάδας, με την ευκαιρία της Πανελλήνιας Ημέρας Νεολαίας και την


Παγκόσμια Συνάντηση Νεολαίας στη Βραζιλία με τον Πάπα Φραγκίσκο.
Στον ενοριακό ναό του Αγίου Ιωάννη Κώμης Τήνου, τελέσθηκε η Εναρκτήρια Θεία Λειτουργία, από τον εφημέριο π. Δημήτρη Δαλέζιο Τ.Ι. τον Αρχιερατικό Επίτροπο Τήνου π. Ρόκκο Ψάλτη και ιερέα παραστάτη της Νεολαίας.

Νέοι και νέες στο ναό του Αγίου Ιωάννη του Αποκεφαλιστή στην Κώμη, με κιθάρα και μοντέρνους ψαλμούς και ύμνους, δόξασαν το Κύριο με το δικό τους τρόπο, συμμετέχοντας ενεργά στη Θεία Λειτουργία.

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή της Ενορίας Κώμης, πρόσφερε στους νέους σπιτικό γεύμα στην φιλόξενη ενοριακή αίθουσα του χωριού, παρασκευασμένο από κυρίες της ενορίας.

Παραβρέθηκε και χαιρέτισε τους νεολαίους ο Αρχιεπίσκοπος των εν Αθήναις Καθολικών π. Νικόλαος Φώσκολος, ο οποίος κατάγεται από την Κώμη Τήνου και απολαμβάνει τις ολιγοήμερες διακοπές του στην περιοχή Κώμης - Κολυμπήθρας Τήνου.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top