νεα κρητη totalfitness news

Όλο πιο κοντά στη δημιουργία του είναι το Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου, το έργο ξανά ξεκίνησε τον μήνα Μάιο ύστερα από περίπου 7 χρόνια.
Αναλυτικά η πορεία του έργου, το Μήνα Ιανουάριο μέχρι τα μέσα Απριλίου πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες που αφορούσαν την αναθεώρηση της άδειας του Γυμναστηρίου, τον Μάιο ξεκίνησαν οι οικοδομικές εργασίες ενώ στα μέσα Ιουνίου πέσαν τα πρώτα μπετά, τον Ιούλιο συνεχίστηκαν οι μεταλλουργικές εργασίες ενω τον μήνα Αύγουστο τελειώνουν οι καλύψεις και έχουν γίνει και εργασίες τόσο στο υδραυλικό κομμάτι όσο και ηλεκτρικό. Τέλος τον Σεπτέμβριο θα συνεχιστούν οι τοιχοδομές και υδραυλικές εργασίες. 

Από χθες 22/8 αρχίζουν και τοποθετούνται και τα εξωτερικά μέρη του Γυμναστηρίου που αφορούν την στέγη του οικοδομήματος. 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες πως ήταν το οικοδόμημα και πως έχει αλλάξει σε σύντομο χρονικό διάστημα.



Το συγκρότημα του Γυμναστηρίου αποτελείται από αίθουσα αθλοπαιδιών και γυμναστικής, βοηθητικούς χώρους για τους αθλούμενους, χώρους διοικητικής υποστήριξης με πλήρη εξοπλισμό, αποθήκη οργάνων, μηχανοστάσιο, κερκίδες χωρητικότητας 390 θεατών και βοηθητικούς χώρους θεατών. 

Στη μελέτη έχει προβλεφθεί και ο ειδικός εξοπλισμός του Γυμναστηρίου για τις αθλοπαιδιές (μπασκέτες, ορθοστάτες, ηλεκτρονικοί πίνακες κ.α.)  Παράλληλα, θα διαμορφωθεί και ο περιβάλλων χώρος πρόσβασης του Γυμναστηρίου (περίφραξη, πλακόστρωση, ηλεκτροφωτισμός, φύτευση δέντρων κ.α.).


Τέλος, υπάρχουν πολλά παιδιά στην Τήνο που ασχολούνται με το μπάσκετ και το βόλεϊ, και όλα περιμένουν την ώρα να μπουν στις νέες εγκαταστάσεις, ώστε να δουλέψουν ακόμη καλύτερα και να έχουν πιο καλά αποτελέσματα. Επίσης, με την έναρξη των νέων εγκαταστάσεων ακόμη περισσότερα παιδιά θα θελήσουν να ασχοληθούν τόσο με το μπάσκετ όσο και το βόλεϊ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top