νεα κρητη totalfitness news

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα κατάρτισης για την καλλιέργτεια αρωματικών φυτών που διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με το ΚΕΚ Γεννηματάς στη Ρόδο και την επιμέλεια του Δήμου Τήνου.

Η συμμετοχή ήταν πολύ ικανοποιητική και το επίπεδο των μέχρι τώρα εισηγήσεων υψηλότατο. Το πρόγραμμα παρακολουθούν πάνω από τριάντα (30)  άτομα και κατά γενική ομολογία ήταν πολύ ενδιαφέρον, δεδομένου ότι περιελάμβανε και πρακτική εφαρμογή (παρασκευή, σαπουνιού, αρωματικων ελαίων, γευσιγνωσία κ.α.)
Λόγω της ιδιαιτερότητας και των τεχνικών απαιτήσεων του προγράμματος, τα μαθήματα δεν έγιναν στο χώρο του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Τήνου στο πρώην Δημοτικό Σχολείο της Στενής όπως μέχρι τώρα, αλλά στην αίθουσα του Βερδάρειου Πνευματικού Κέντρου που παραχώρησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στενής Τήνου "Άγιος Αντώνιος"και  ολοκληρώνται την Πέμπτη 10-10-2013.
Μετά από συνεννόηση με την εισηγήτρια Δρα Ελένη Μαλούπα, σας παρπέμπουμε στην παρακάτω διεύθυνση, όπου μπορείτε να βρείτε όλο το ύλικό των παρουσιάσεων και να το κατεβάσετε.

Επιπλέον μπορείτε να το προμηθευτείτε ηλεκτρονικά από το Δήμο Τήνο, από το  Τμήμα Προγραμματισμού
κ. Τάσος Βιδάλης τηλ 22833 60133

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top