νεα κρητη totalfitness news



Το μήκος του ξεπερνάει κατά 35 μέτρα το ύψος του Πύργου του Άιφελ ή εάν προτιμάτε είναι μεγαλύτερο από τρία γήπεδα ποδοσφαίρου. Θα μεταφέρει 3.600 επιβάτες και μαζί με το πλήρωμα (περίπου 1.400 άτομα) θα φιλοξενεί μια πόλη 5.000 κατοίκων!...

Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο, που κατασκευάστηκε ποτέ για την βρετανική αγορά και θα ανήκει στην P & O Cruises, η οποία μόλις προ ημερών ανακοίνωσε ότι θα του δοθεί το όνομα «Britannia».

Το όνομα του πλοίου, που αναμένεται να ξεκινήσει ταξίδια τον Μάριο του 2015 και θα κοστίσει περισσότερα από 500 εκατομμύρια λίρες (περίπου 559 εκατομμύρια ευρώ) αποκάλυψε ο καπετάνιος του, Paul Brown.

Το  «Britannia», που θα ζυγίζει 141.000 τόνους και είναι το όγδοο πλοίο της εταιρείας, θα ξεκινήσει από το Σαουθάμπτον και θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στη Μεσόγειο, στη Βόρειο Ευρώπη και μερικές φορές πέρα από τον Ατλαντικό, στην Καραiβική αν και τα δρομολόγια δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί.

Η «Britannia» περιγράφεται ως ένα «σύγχρονο κλασικό», στο οποίο αντικατοπτρίζεται «τόσο το σύγχρονο πνεύμα της της P & O Cruises και το πνεύμα της Βρετανίας σήμερα».



Το πλοίο θα έχει 13 μπαρ, 13 εστιατόρια και καφετέριες, οι επιβάτες θα μετακινούνται σε 15 καταστρώματα και θα έχει διαθέσιμα 61.600 γαλόνια νερό. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, το προτέρημά του είναι ότι είναι το «πιο πράσινο» κρουαζιερόπλοιο αυτού του μεγέθους, ενώ θα έχει τις περισσότερες μονόκλινες καμπίνες από κάθε άλλο πλοίο.

«Θα είναι μοντέρνο και κλασσικό, ένα πλοίο από το μέλλον για τις επόμενες γενιές, το οποίο θα προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι στη θάλασσα, ανθεκτικό στο χρόνο και με σύγχρονο περιβάλλον», είπε με ενθουσιασμό ο διευθύνων σύμβουλος της P&O Cruises, Ντέιβιντ Ντινγκλ.

Ο  σχεδιασμός του έχει γίνει με βάση το «Royal Princess», ένα νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο (Ιούνιος 2013), το οποίο στις 2 Ιουλίου πραγματοποίησε την πρώτη του επίσκεψη στο λιμάνι του Πειραιά.

Συγκρίνοντάς το με το «Royal Princess», οι επιβάτες θα έχουν περισσότερο «προσωπικό χώρο» κατά 16%. Επίσης μέρη όπως bars, θέατρα, εστιατόρια και spa θα είναι εύκολο να τα βρει κανείς -σύμφωνα με την εταιρεία- ενώ οι καμπίνες θα έχουν δικιές τους τουαλέτες και μικρά μπαλκονάκια.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα παρουσιάζονται σταδιακά αλλά η πρώτη «γεύση» με την βοήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι πράγματι θεαματική

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top