νεα κρητη totalfitness news

ΘΕΜΑ 24ο: Κατανομή ποσού 13.137,06€ για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κήρυξε την έναρξη της συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου και εισηγούμενος το παραπάνω θέμα της ημερησίας διάταξης έθεσε υπόψη του συμβουλίου την με αριθ. 2/2013 απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με θέμα την κατανομή ποσού 13.137,06 € για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφασή της, η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας εισηγείται προς το Δημοτικό Συμβούλιο την κατανομή του ποσού των 7.178,47 € στην Σχολική επιτροπή Α/θμιας εκπαίδευσης και του ποσού των 5.958,59 € στην Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κάλεσε το συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά.

Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση, αφού έλαβε υπόψη του την εισήγηση του Προέδρου, την με αριθ. 2/2013 απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και την σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Κάνει δεκτή την εισήγηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, όπως αυτή περιγράφεται στην με αριθ. 2/2013 απόφασή της, και κατανέμει το ποσό των 13.137,06 Ευρώ, προερχόμενο από Κ.Α.Π. για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης ως εξής :

α) Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης ποσό 7.178,47 €

β) Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης ποσό 5.958,59 €

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top