νεα κρητη totalfitness news

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΟΝΤΗΡΑΣ – ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝΟΥ ( ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ )
Στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, την Τήνο, βρέθηκε η αποστολή του arxipelagos.com για να συνομιλήσει με τον Δήμαρχο του ενιαίου Δήμου Τήνου, κ. Παναγιώτη Κροντηρά.
Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Δήμαρχος Τήνου στο κ. Σίμο Μιχάλογλου για το arxipelagos.com, μοιράστηκε την αγάπη του για τη θάλασσα και τις εικόνες που είχε κρατήσει από τα πλοία του παρελθόντος. 

Στη συνέχεια ο κ. Κροντηράς ανέλυσε τις ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά στο νησί και την κάλυψη τους από τις παρούσες ακτοπλοϊκές συνδέσεις. Τόνισε ιδιαιτέρως την αναγκαία καθημερινή σύνδεση της Τήνου τόσο με το λιμάνι της Ραφήνας όσο και με τα λιμάνια του Πειραιά και της Σύρου, όλους τους μήνες του χρόνου. 
Στη συνομιλία μας με τον κ. Δήμαρχο, ετέθη ακόμη το μεγάλο θέμα του λιμανιού της Τήνου και τα προβλήματα που κουβαλά εδώ και χρόνια. Ο κ. Κροντηράςτόνισε πως η Δημοτική Αρχή πιέζει για άμεση και οριστική λύση με οποιοδήποτε οικονομικό κόστος, προκειμένου η Τήνος να αποκτήσει ένα ασφαλές και λειτουργικό λιμάνι. 
Το χαρμόσυνο νέο που δημοσιοποιείται για πρώτη φορά και ανέφερε ο κ. Δήμαρχος αποκλειστικά στην κάμερα του arxipelagos.com, αφορά στη δημιουργία μεγάλου και σύγχρονου επιβατικού σταθμού στη θέση όπου βρίσκεται σήμερα το κτίριο εστίασης MARINER
Είναι ένα έργο το οποίο θα προσφέρει όλες τις ανέσεις στους ταξιδιώτες χειμώνα-καλοκαίρι και θα συμβάλει ουσιαστικά στην αύξηση της τουριστικής κίνησης. 
Για το τέλος ο κ. Κροντηράς μας ανέφερε πλάνα από τη νέα τετραετία σχετικά με το λιμάνι και τις συγκοινωνίες, καθώς θα ζητήσει ξανά την ψήφο των πολιτών της Τήνου, στις δημοτικές εκλογές το Μάιο του 2014.

 Συνέντευξη: Σίμος Μιχάλογλου.
Κάμερα: Λίνα Ζαφείρη
Μοντάζ - επεξεργασία βίντεο: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top